zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEerste levensberoving in 2023: man steekt vrouw dood

Eerste levensberoving in 2023: man steekt vrouw dood

-

Does Travel - naar Suriname

Een 48-jarige Guyanese man in Suriname heeft zijn 32-jarige vrouw in de vroege ochtend van het nieuwe jaar, middels messteken om het leven gebracht. Dit drama deed zich rond 02.30u voor te Nieuw Amsterdam, waar het echtpaar met hun drie kinderen tussen de leeftijd van 1 en 10 jaar in een huurhuis woont.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de oudste dochter van het stel haar moeder rond 02.30u hoorde gillen. Ze begaf zich naar buiten en zag dat haar moeder bebloed op de grond lag. Het meisje dat de steekpartij niet heeft meegemaakt, schrok hevig toen ze haar moeder met een aantal steekverwondingen aantrof.

De politie van Nieuw Amsterdam werd na het incident ingeschakeld. Ter plaatse aangekomen bleek dat de vrouw genaamd Lisa Charran het leven reeds had gelaten. Van de verdachte was er geen spoor te bekennen.

De politie heeft een keukenmes op de plaatst delict aangetroffen en in beslag genomen. Uit de aangetroffen situatie blijkt dat de man erop los heeft gestoken. De vrouw vertoonde overal op haar lichaam steekverwondingen.

De verhuurder woont ook op hetzelfde perceel. Hij heeft het huis in tweeën gedeeld en het ene deel verhuurd aan dit gezin. Hij heeft de steekpartij ook niet meegemaakt.

De politie heeft na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie het lijk in beslag genomen. Van de verdachte ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Opsporen en afmaken, we hebben al genoeg van deze soort
  domme klootzakken in het land.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. als de dader opgepakt is dan wrijft madam in haar handen , deze dader zal de eerste zijn in 2023 die zij dan vrij krijgt


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES