zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDiverse geestelijke leiders bidden voor president, de regering en het land

Diverse geestelijke leiders bidden voor president, de regering en het land

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens een gebedsdienst afgelopen vrijdag op het kabinet van de president, hebben diverse geestelijke leiders gebeden voor president Santokhi, de regering en het land. Daarbij is Suriname opgedragen aan de Schepper.

Tijdens dit moment Apostel Carlo Misiekaba heeft tijdens de dienst aangegeven dat het opvoeren van gebed noodzakelijk is. Hij constateert dat er op het staatshoofd enorme druk wordt uitgeoefend in het uitvoeren van zijn ambt. Dat baart de geestelijke leider ernstige zorgen. Tegen deze achtergrond heeft hij samen met andere geestelijken het staatshoofd moed ingesproken.

Apostel Misiekaba benadrukt dat alle Surinamers te kampen hebben met de uitdagende situatie in het land. “We zitten allemaal eronder of erboven.” Hij wijst erop dat indien Surinamers zich massaal zullen inspannen, de samenleving er zeker bovenop zal komen. Belangrijk daarbij is de weg van God te bewandelen en Zijn Woord te volgen.

President Santokhi heeft zich dankbaar geuit voor de gebeden. De gebedsdienst is voor hem van cruciaal belang, omdat Suriname als land én de regering te kampen hebben met uitdagingen. Hij verwijst naar de periode voor de verkiezingen van 2020. “Er is toen strijd geleverd en vooral gebeden. Gebed is nu ook nodig om Suriname op spoor te brengen.”

Het staatshoofd zegt dat er wat achterstanden zijn in de planning van zijn regering, maar die zullen worden ingelopen. “Laten we stappen vooruit maken in eenheid,” luidt zijn oproep. De president onderkent dat er momenten van uitdagingen zijn. Hij benadrukt zich in het nieuwe jaar wederom sterk te zullen maken voor een goede samenwerking met alle actoren.

In 2023 zullen volgens het staatshoofd tal van sociale programma’s uitgevoerd worden in het kader van het herstel van de Surinaamse economie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. dus ze bidden voor de president en zijn regering dat ze snel vallen he misiebaka , en jij weer de brave paarse apostel bent die het geld van de bevolking gaat stelen , jij gelooft in de duivel


  gemodereerd
 2. Allemaal de Allerbeste wensen voor 2023
  Moge dit jaar voorspoed brengen voor alle Surinamers


  gemodereerd
 3. Laten wij voor Suriname bidden, dat deze gasten in het geheel OPHOEPELEN. het liefst met PEK & VEREN .zij zijn corrupt en hebben geen empathie met het volk.


  gemodereerd
 4. Die vloek die er over deze mensen is is niet met beetje gebed te verdrijven.
  Er kleeft bloed asm hun armen. Mensen zijn in ellende gestort


  gemodereerd
 5. Leuk verhaal hoor in de media. De President beweert zich “wederom sterk te zullen maken voor een goede samenwerking met alle actoren.” !!!!

  De afgelopen 2 jaar hebben we daar niet veel van gemerkt. De gunfactor ligt nog steeds bij friends and family. Anderen lijken niet geschikt, om hun kennis en drive in te zetten ten dienste van ons prachtig land.

  Laten we hopen dat Chan tot inkeer komt en zijn blik zal verruimen. Want tot nu toe regeert hij met oogkleppen op. Suriname is een land samengesteld uit diverse bevolkingsgroepen, waar we slim gebruik van moeten maken. Samen staan we sterk. Dat is mijn wens voor 2023, laten we het samen doen, want in de praktijk is dat niet zo..


  gemodereerd
 6. Wie denk men voor de gek te houden. Laten de geestelijke leiders de president vragen goed beleid te maken voor land en volk.


  gemodereerd
 7. God zal Suriname redden om er boven op te komen.
  Er moet eenheid zijn onder het volk dan komt het goed.
  Al die mensen die al in de gelegenheid zijn geweest het land
  op te bouwen hebben een zootje achtergelaten en hebben zichzelf
  verrijkt met geld van het volk moeten hun mond dichthouden punt uit.


  gemodereerd
 8. Bidden helpt niet meer, God heeft Su sinds 1982 verlaten
  voor de duivels, en hun kornuiten!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. Is nie alleen slechte economie, maa ook dalende moraal en veiligheid. Net als de tijd van Noach, toen de mensen zeer geweldadig werden. Dat kwam door de opstandige engelen in de hemel die op aarde nederdaalden en zich gingen mengen met de mensen.
  Ik zei al laatst, dat er zeer waarschijnlijk buitenlandse wetenschappers t land binnenkomen met een nieuwe stof, die poorten voor zware demonen kunnen openen (gateways). Ze experimenteren. De globale elite beheerd deze wetenschappers.
  Ik kom spoedig met een video hierover.

  Daarom moeten ze nu aan de grenzen en op Zanderij scherp letten op deze mensen, zekere voor het onzekere nemen. Die stof zit in een speciale electromagnetische fles.

  De bijbel zegt ook dat de Rafaims uit de tijd van Noach op aarde zouden terugkeren.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES