dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWoordenwisseling tussen twee mannen mondt uit in steekpartij

Woordenwisseling tussen twee mannen mondt uit in steekpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Een woordenwisseling tussen twee mannen is vrijdag uitgemond in een steekpartij aan de Noordpolderdam in Suriname.

De politie van Leiding 9A ging na de melding ter plaatse voor onderzoek en kon de verdachte aanhouden. Op de verdachte is het mes aangetroffen, waarmee hij het slachtoffer heeft gestoken. Het mes is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Waarover de ruzie ging is vooralsnog onbekend. Het 47-jarige slachtoffer D.K. werd met een steekverwonding in zijn borststreek door omstanders naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

De 26-jarige verdachte Dinesh A. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij zal oud op nieuw in de bak doorbrengen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Nu horen we niets van PJUL, omdat die @#$& door de ontwikkelingen van de afgelopen weken veranderd is in BJUL (Babaw Jantje Uit Livorno).


    gemodereerd
  2. Ik heb een nog beter idee. Laat deze mes terrorist niet alleen owru jari in de bak doorbrengen maar ook de komende 5 jaren. Daar doet u veel mensen een groot plezier mee.


    gemodereerd
  3. Hopelijk brengt de steekgrage Dinesh A. nog veeeeeele oud en nieuw in de bak door. Nieuw jaar, nieuwe straffen; deze verdubbelen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES