Suriname tijdens gebedsdienst opgedragen aan Schepper

11

Tijdens een gebedsdienst op het Kabinet van de President is Suriname opgedragen aan de Schepper. Tijdens dit moment hebben diverse geestelijke leiders gebeden voor president Chandrikapersad Santokhi, de regering en het land.

Apostel Carlo Misiekaba heeft tijdens de dienst aangegeven dat het opvoeren van gebed noodzakelijk is. Hij constateert dat er op het staatshoofd enorme druk wordt uitgeoefend in het uitvoeren van zijn ambt. Dat baart de geestelijke leider ernstige zorgen. Tegen deze achtergrond heeft hij samen met andere geestelijken op vrijdag 30 december het staatshoofd moed ingesproken.

Misiekaba benadrukt dat alle Surinamers te kampen hebben met de uitdagende situatie in het land. “We zitten allemaal eronder of erboven.” Hij wijst erop dat indien Surinamers zich massaal zullen inspannen, de samenleving er zeker bovenop zal komen. Belangrijk daarbij is de weg van God te bewandelen en Zijn Woord te volgen.

President Santokhi heeft zich dankbaar geuit voor de gebeden. De gebedsdienst is voor hem van cruciaal belang, omdat Suriname als land én de regering te kampen hebben met uitdagingen. Hij verwijst naar de periode voor de verkiezingen van 2020. “Er is toen strijd geleverd en vooral gebeden. Gebed is nu ook nodig om Suriname op spoor te brengen.”

Het staatshoofd zegt dat er wat achterstanden zijn in de planning van zijn regering, maar die zullen worden ingelopen. “Laten we stappen vooruit maken in eenheid,” luidt zijn oproep. De president onderkent dat er momenten van uitdagingen zijn. Hij benadrukt zich in het nieuwe jaar wederom sterk te zullen maken voor een goede samenwerking met alle actoren.

In 2023 zullen volgens het staatshoofd tal van sociale programma’s uitgevoerd worden in het kader van het herstel van de Surinaamse economie.


11 REACTIES

 1. Heer, vergeef deze valse apostel Misiekaba die misbruik van uw nobele naam maakt. Deze straatjongen is de Farizeer waarover Corinthias spreekt. Verlos ons van dit soort kwade geesten in uw naam Heer en bescherm ZE Santokhi tegen de kwaadwillenden.
  gemodereerd

 2. Waar haalt de ene Surinamer het recht vandaan om in het openbaar Suriname op de dragen aan zijn of haar god (dat moet je maar in je eigen gebedshuis doen). Als ik Suriname in het openbaar ga opdragen aan mijn god #$%& (wie dat ook mag zijn) is het land te klein. De voorgangers die nu hun geloof aan anderen opdringen, zullen de eersten zijn die moord en brand gaan schreeuwen. Maar in een echte democratie geldt recht voor een, recht voor allen
  gemodereerd

 3. koning willem I geboren 19 December 1554

  Surinamers lezen niet.

  minister – president mark rutte ( geschiedenis leraar) heeft de Surinamers, nazaten van de tot slaaf gemaakten op 19 December 2022 namens zijn bestuur en beleid excuses aangeboden.

  Hoe nu verder, want mijn part heeft hij hiermee een bom onder het kruidvat gezet?

  Deze koning heeft een zeer belangrijke en schandalige rol gespeeld in de slavernij.

  De nazaten van de Surinaamse Afrikanen en Inheemsen, ook van de Antillen moeten zich afvragen of het alleen naar herstelbetalingen nu moet gaan of het bedrag hierdoor nu niet in het kwadraat en dan weer in het kwadraat verhoogd moet worden.

  rutte heeft dit bewust gedaan om de
  nazaten vd Inheemsen en Surinaamse Afrikanen voor aap te willen zetten.

  Dus jullie willen een banaan hebben?, 200 miljoenen euro gan we ter beschikking stellen voor een museum, bewust wording in de Nederlandsw samenleving, lesmateriaal, geschiedenis op scholen in Nederland.

  Inheemsen van de Antillen en Surinme en nazaten van Afrikanen vd Antillen en Suriname laten jullie dit via de media, DNA, President Chandrikaperkash Santokhi, Tweede Kamer, CARICOM, VN horen.

  Deze koning willem I heeft een schandalige rol gespeeld in de slavernij en zich hier behoorlijk schuldig aan heeft gemaakt.

  Gaan jullie zelf ook onderzoek doen naar de rol van koning willem 1, Stad Amsterdam, West Indische Company, Zeeland/ Middelburg, enz, Geestelijken, Joden, Hugenoten, kooplieden, banken, planters, grote steden in Nederland, Belgie, Luxemburg.

  Laat het onderzoeken niet alleen aan fred emmer ea die opdracht van koning wim – lex over.

  Zie dat mark rutte en wim – lex de Antilliaanse en Surinaamse nabestaande Inheemsen en Afrikanen met een banaan al voor aap hebben uitgemaakt met 200 miljoen euro en te kijk zetten met de geboortedatum van koning wim I die een schandalige rol gespeeld heeft in de slavernij ook bij de afschaffing ervan. Gaat u uw eigen onderzoek doen en laat mark rutte en andere salon geschiedenis leraren jullie geen knollen voor citoenen verkopen.
  gemodereerd

 4. HUICHELAARS : Kennen we de Heiland alleen van horen zeggen, of leren we Hem steeds beter kennen? Hoe leren we de Heer kennen?

  Aan het einde van de bergrede beklemtoonde de Heiland de eeuwige waarheid dat ‘de verlossende genade van de Zoon alleen verkregen kan worden door de wil van de Vader te doen’.1

  Hij heeft gezegd:

  ‘Niet ieder die tegen Mij zegt: Heere, Heere, zal binnengaan in het Koninkrijk der hemelen, maar wie de wil doet van Mijn Vader, Die in de hemelen is.

  ‘Velen zullen op die dag tegen Mij zeggen: Heere, Heere, hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd en in Uw Naam demonen uitgedreven, en in Uw Naam vele krachten gedaan?

  ‘Dan zal Ik hun openlijk zeggen: Ik heb u nooit gekend; ga weg van Mij, u die de wetteloosheid werkt!’2
  gemodereerd

 5. Koning Willem III schafte de Slavernij af in de 19 de eeuw. Er was veel verzet tegen de slavernij in Europa.

  Nederland kent een belangrijke geschiedenis als het gaat om slavenhandel en slavernij. In samenwerking met het EO-project Geboeid maakt Blauw Bloed een serie artikelen over de Oranjes en de Trans-Atlantische slavernij, in de aanloop naar de Internationale Dag van de Afschaffing van de Slavernij op 2 december 2019. In het laatste deel: Koning Willem III en de afschaffing van de Slavernij.

  Slavenhandel
  Slavenhandel_Afrika_Rijksmuseum__1762-1812__prent__John_Raphael_Smith.jpg
  Met de oprichting van de West-Indische Compagnie (WIC) in 1621 stortte Nederland zich al vroeg in de handel in slaaf gemaakten. De WIC stond bekend om de driehoekshandel waarbij zij voer tussen Europa, West-Afrika en de Amerika’s. Grote delen van Brazilië, de Antillen en Suriname kwamen onder gezag van de Nederlanders en in deze gebieden werd een omvangrijke plantage-economie opgezet.

  Op de suiker-, cacao- en tabaksplantages ontstond een grote vraag naar goedkope arbeid. Er kwam een grootschalige Trans-Atlantische handel in slaafgemaakten op gang die tot ver in de negentiende eeuw zou duren.

  Lees verder onder de afbeelding.

  In Europa rezen er vanaf de tweede helft van de achttiende eeuw steeds meer stemmen die pleitten voor de afschaffing van de slavenhandel én de slavernij. Onder invloed van revoluties in Amerika (1776) en Frankrijk (1795) kwamen er nieuwe ideeën op over vrijheid en gelijkheid. Uitspraken als ‘All men are created equal’ en ‘Liberté, égalité, fraternité’ deden hun intrede in het debat tegen de handel in slaaf gemaakten en de slechte leef- en werkomstandigheden op de plantages.
  gemodereerd

 6. Jullie moeten zwaar bidden. Door bedrog en leugens aan de macht komen, de vloek komt over je.
  Dus chan en zn bidgroep hebben veel werk.
  Zelf gezocht
  gemodereerd

 7. Is nie alleen slechte economie, maa ook dalende moraal en veiligheid. Net als de tijd van Noach, toen de mensen zeer geweldadig werden. Dat kwam door de opstandige engelen in de hemel die op aarde nederdaalden en zich gingen mengen met de mensen.
  Ik zei al laatst, dat er zeer waarschijnlijk buitenlandse wetenschappers t land binnenkomen met een nieuwe stof, die poorten voor zware demonen kunnen openen (gateways). Ze experimenteren. De globale elite beheerd deze wetenschappers.
  Ik kom spoedig met een video hierover.

  Daarom moeten ze nu aan de grenzen en op Zanderij scherp letten op deze mensen, zekere voor het onzekere nemen. Die stof zit in een speciale electromagnetische fles.

  De bijbel zegt ook dat de Rafaims uit de tijd van Noach op aarde zouden terugkeren.
  gemodereerd

 8. verdomd was die paarse schijn profeet misiekaba ook daar , nou president dat u deze schijnheilige hebt uitgenodigd , dan bent u op het verkeerde pad beland , niet naar de scheppers maar naar de duivel
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.