woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBroers mishandeld, beroofd en gekneveld in woning achtergelaten

Broers mishandeld, beroofd en gekneveld in woning achtergelaten

-

Does Travel - naar Suriname

Drie criminelen hebben op oudejaarsdag rond 06.00u twee broers in hun woning aan de Nieuwzorgweg in Suriname mishandeld, beroofd en gekneveld achtergelaten.

Ze hebben de slachtoffers onder bedreiging van vuistvuurwapens beroofd van hun geld en sieraden. Van het eerste slachtoffer N.H. maakten de rovers 3000 USD, 5000 SRD en sieraden buit. Van het tweede is een geldbedrag van ruim 30.000 SRD weggenomen.

Vernomen wordt dat het om een zogeheten hoge neuten woning gaat. N.H. werd rond 06.00u wakker en begaf zich naar beneden om te urineren. Op dat moment werd hij door het trio overmeesterd. Hij werd onder bedreiging van een vuistvuurwapen naar de bovenwoning gebracht, waar het tweede slachtoffer zich bevond.

Beide slachtoffers hebben zich tijdens de beroving verzet, waarbij de rovers hen hebben mishandeld en daarna gekneveld achtergelaten.

Het huis is voorzien van beveiligingscamera. De daders hebben ook de camera-box weggenomen. Omdat beide slachtoffers gekneveld werden achtergelaten konden ze niet zien hoe de daders de plaats hebben verlaten. De politie van Santodorp was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Opsporen, oppakken en gelijk een paar kogels door hun doorzeven!! Hele gemeenschap zullen blij zijn en sjapooo zeggen tegen de politie!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES