zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenSportVoetballegende Pelé overleden op 82-jarige leeftijd

Voetballegende Pelé overleden op 82-jarige leeftijd

-

Does Travel - naar Suriname

De Braziliaanse voetballegende Edson Arantes do Nascimento, ook wel bekend als Pelé, is op 82-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn manager tegen persbureau AP bevestigd.

Begin deze maand werd duidelijk dat hij palliatieve zorg kreeg nadat de chemotherapie voor darmkanker niet meer de verwachte resultaten had opgeleverd.

De ernstig zieke oud-voetballer had de voorbije dagen met zijn familie in het ziekenhuis ontroerende momenten beleefd. Dat schrijft zijn dochter Kely Nascimento op Instagram.

Pelé wordt door velen beschouwd als de beste voetballer ooit. Met 77 doelpunten is hij topschutter aller tijden van het Braziliaanse elftal.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Heb hem nooit zien spelen helaas.
  Maar iedereen sterft vroeg of laat, dus niets aan de hand.


  gemodereerd
 2. Rust zacht. Er zijn zoveel Surinamers overleden in 2022 die jong waren. Deze was tenminste 82 jaar.


  gemodereerd
 3. Hij is 82 geworden en hij heeft een geweldig leven gehad. Ik weet niet hoe ze het in Brazilië doen, maar als Pele een Surinamer was geweest, hadden we er alle reden toe gehad om hem al dansend naar zijn laatste rustplaats te brengen.


  gemodereerd
 4. inderdaad een echte voetballegende , Pele heeft jaren lang in zijn voetbal carriere mensen over de gehele wereld laten genieten van zijn voetbal kunsten


  gemodereerd
 5. Pele is de beste voetballer aller tijden. Wie kan het nazeggen, dat ze 3x de wereldbeker als speler hebben gewonnen? Niemand van de duurbetaalde verwende huilbaby’s, stervende zwaanacteurs van tegenwoordig!
  Pele gracias!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES