zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameNieuwe aanwinst SLM geland op luchthaven Zanderij

Nieuwe aanwinst SLM geland op luchthaven Zanderij

-

Does Travel - naar Suriname

Op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname, is vanmorgen de nieuwe aanwinst van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways aangekomen. Het gaat om de PZ-TCV, B737-800.

Het toestel kreeg na de landing een eerbetoon met een zogeheten watersaluut: twee brandweerwagens met waterkanonnen spoten een waterboog over het toestel heen (foto onder).

De ondertekening voor het leasen van deze Boeing vond begin oktober plaats.

Dit vliegtuig zal zal op de regionale route worden ingezet en zal ervoor zorgen dat Surinam Airways kostenefficiënt kan vliegen vanuit Suriname, liet de SLM eerder weten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. “Dit vliegtuig zal zal op de regionale route worden ingezet en zal ervoor zorgen dat Surinam Airways kostenefficiënt kan vliegen vanuit Suriname, liet de SLM eerder weten”.

  Weet de directeur, wat kostenefficiënt inhoud?
  Op kosten van SLM, leven is wederom begonnen.
  Parasieten, bij SLM, is genoeg.!


  gemodereerd
 2. In Suriname- en hier op waterkant zitten veel kraboe’s. Elke ontwikkeling in het land wordt met de grond gelijk gemaakt. Daarom komt er nooit vooruitgang….
  Failed people living in a failed state!


  gemodereerd
 3. Hef dat hele SLM toch op, schijnvertoning.

  Het is gewoon één grote parasiterende corrupte bende.

  Suriname is gewoon veel te klein qua inwoners aantal en/of heeft veel te weinig cash in de staatskas, om zich met dergelijke dingen bezig te houden.

  Laat het gewoon over aan de buitenlandse markt en laat ze daar heel veel voor betalen!
  De ticketprijzen blijven toch altijd duur, daar veranderd de SLM met 100.000 personeels nietsnutten niks aan.

  Ondertussen kan je veel leren van de buitenlandse ondernemingen.

  Over 10 jaar als er eindelijk/misschien nog wat druppeltjes olie over zijn om te verkopen, kunnen ze misschien aan zulke dingen denken.
  Maar ja, de olievoorraad stopt niet bij de landsgrenzen, dus de omgevingslanden slurpen de hele bubbel gewoon leeg in hoog tempo.
  En daarna staan de Surinamers weer stom te kijken hoe hun olie is verdampt!

  Suriname is nog steeds in diepe armoe verwikkelt, veroorzaakt door de laksheid van het eigen volk zelf en door de grote snuifende, zuipende nepindiaan van Leonsberg.

  Het is zo erg, dat als Santokie op kantoor gaat schijten, moet hij eerst bellen met het IMF om nog een lening af te sluiten om wat wc-rollen te kopen.


  gemodereerd
 4. Debby 29 december 2022 Bij 14:21

  Ik hoop niet dat ht is voor ,het VHP kliekje ,om op en neer te reizen.
  ——————————————————————–
  Aaai, net als die ndp kliekje van je toch, ik hoop het ook niet.


  gemodereerd
 5. En SLM, denk eraan dat de rekeningen op tijd betaald worden, anders wordt ook deze baby aan de ketting gezet.


  gemodereerd
 6. slm zal niet lang meer bestaan , dit vliegtuig kost klauwen geld en het is alleen mogelijk gemaakt door de regering van onze belasting centen , regering stop onmiddelijk met het financieren van de slm , nu ze dat vliegtuig hebben (maar voor hoe lang ) kunnen ze zich zelf redden en ook hun schuld aflossen van meer dan 75 miljoen US Dollar , volgens de directeur van de slm gaat het goed , en deze parasiet zegt ook nog eens dat ze onderhandelen voor een vliegtuig voor de mid atlantische route , hoe kom jij aan dat geld , heeft de regering soms weer onze belasting centen gebruik verdomd ,
  regering laat de slm vallen en laten ze zelfstandig ten onder gaan , hoeveel miljoenen heeft u in 30 maanden er niet ingestopt , en heeft u ooit een cent terug gezien
  wie durft nu te vliegen met de slm , de piloten en de crew hebben 3 jaar op de kont gezeten , en het volk betaalde hun hoge salarissen he regering


  gemodereerd
 7. debby jij houdt niet van de vhp he , jij gaat liever aan de haal met een ndp-er he
  en debby jij en vliegen , ha ha met de slm , jij bent al bang als jij door die sluis moet om in het vliegtuig te komen , en daar staan de douane met een drugs hond , nou als jij die ziet neemt jij de benen

  debby wat dacht jij , zal dit vliegtuig een PZ-TCV, B737-800 van de slm ook naar Amsterdam vliegen


  gemodereerd
 8. Was of is de slm niet reeds gekortwiekt? Om nu met een nwe lease te komen 🤣, hopend dat t gn badjaairways wordt,om regerings delegaties nog meer op en neer te laten reizen en de kosten nt betalen zullen zodat bij eventuele wisseling de vlgnd reg niet hiermee opgezadeld word


  gemodereerd
 9. Dikke vinger voor de andere gedupeerden. Kijken hoe lang die koeparies dit zullen uitzuigen.


  gemodereerd
 10. nieuwe aanwinst slm , nou zeg maar gewoon een kist dat niets zal opleveren ,American Airlines stopt per maart 2023 met haar vluchten van uit Miami naar Suriname en retour , nou zij stoppen omdat er geen winst gemaakt kan worden , nou slm jullie wel he als de regering jullie financieel steunen he


  gemodereerd
 11. SPLM = Surinaamse Parasieten Lobby Maatschap

  Een land met zulk kleine aantal vliegbewegingen, maar personeel als New York International….


  gemodereerd
 12. maar leasen wil niet zeggen eigendom. waarom die waterspuit dan weer wat ze ook eerder deden met de 3e-hands die in no-time al op de schroot kwam. motor in de fik tijdens de vlucht, noem maar op. goedkoop is duurkoop. en leasen al helemaal niet goedkoop. en de bakra-directeur die kennis van zaken had en de SLM van z’n ondergang kon redden werd later bedreigd. gevolg: moest tenauwernood via Frans-Guinea maar met zijn gezin vluchten. reden: hij constateerde malafide praktijken met voorrangsregelingen voor o.a. eigen SLM-personeel, noem maar op. met geld werd er gewoon gesmeten. nee, mocht niet ontdekt worden. nou, kan je zeggen, al zou ik gratis met SLM kunnen vliegen, noooit van mijn leven. al is het alleen al vanwege hun praktijken achter de schermen. mensen eerder zelfs hun geld niet meer terug, en weggegooid. en weer een risico met mogelijk mankementen. wat een waterfeest is dat ! succes maar met de SLM. vlieg liever 10x zo veiliger met de KLM, al betaal ik wat meer. ze kunnen het gewoon niet, ondanks dat ze maar blijven doorgaan, en feitelijk gewoon allang failliet verklaard hoorden te worden. de Surinaamse ‘Trots’. laat mij werkelijk niet lachen. SUCCES…BOIIII !


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES