Meredith schoot Marvin dood na woordenwisseling over inhoud op telefoon

11
Douanier schiet partner dood na ruzie over foto's op telefoon
Meredith R.

De politie in Suriname heeft een officieel persbericht uitgebracht naar aanleiding van het schietincident op tweede kerstdag, waarbij de 34-jarige douanier Meredith R. haar partner Marvin Simson (41) neerschoot. Het schot werd hem fataal.

Volgens de Surinaamse politie, die met een broer van het slachtoffer heeft gesproken, bevond Marvin zich met andere familieleden voor een kerstdiner bij de woning aan de aan de Ronald Phoelsingweg. Nadat de broer en het latere slachtoffer foto’s hadden gemaakt met de overige familieleden, is Meredith vermoedelijk in de telefoon van Marvin gegaan.

Op een bepaald moment liep Meredith de woning binnen en ontstond er in de keuken een woordenwisseling tussen man en vrouw. De man des huizes liep naar buiten en de vrouw gooide de telefoon vervolgens naar buiten.

In de deuropening van de keuken haalde Meredith plotseling haar dienstvuistvuurwapen tevoorschijn, waarmee zij op haar partner schoot. Marvin werd geraakt en zeeg neer. Het lukte de broer om Meredith het wapen afhandig te maken en dit later te overhandigen aan de politie.

De politie van het bureau De Nieuwe Grond ging na een melding van het Command Center ter plaatse. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en was inmiddels door familieleden per eigen gelegenheid afgevoerd naar de SEH. De verdachte Meredith had de plek inmiddels te voet verlaten.

Marvin kwam op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te overlijden. Zijn lichaam is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. De verdachte Meredith heeft zich diezelfde maandagavond op het politiebureau De Nieuwe Grond aangemeld.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is ze door de politie in verzekering gesteld. De zaak is intussen overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.


11 REACTIES

 1. Dus die andere sma wilde het bewijs dat zn sma werkelijk aanwezig was. Ok Meredith lees a tekening
  gemodereerd

 2. De reacties op Facebook spreken boekdelen over hoe weinig sympathie er voor mannen bestaat…

  Hij heeft het zeker verdiend
  Ze kon het niet helpen,emotionele overmacht
  Dan moest hij niet uitlopen
  Deze vrouw heeft dringend, psychologische hulp nodig…ze heeft het zwaar..etc etc etc

  Feit is,het was een jaloerse teef,die haar emoties niet onder controle had,en ik hoop echt dat zij voor 20 jaar weggestopt wordt…laat ze op boma gaan en lesbo worden
  gemodereerd

 3. Laten wij de hand in eigen boezem steken

  Als jij als Surinaamse vrouw een relatie aangaat moet je er rekening mee houden dat jouw man meerdere relaties kan hebben. Het is een soort mode in Suriname. Kennelijk worden mannen, die geen buitenvrouw hebben niet gezien.

  Dit wil ik in geen geval goedpraten. Integendeel: het gezin in Suriname is vaak niet de steunpilaar van de Surinaamse samenleving, zoals de bedoeling is. Door uit te lopen en jouw salaris onder meerdere vrouwen te verdelen kom je economisch gezien niet ver. Daar komt nog bij dat het salaris aan een enorme inflatie onderhevig is. In plaats van vooruit zal iedereen in zo’n relatie in plaats van vooruit, juist achteruitgaan. Dus Surinaamse man: Het is heel moeilijk om van de mooie en lekkere Surinaamse vrouwen af te blijven, maar doe je best, houdt u zich aan 1 vrouw en bouw jezelf op.

  Aan de andere kant moet ik concluderen dat het dienstvuurwapen wat je krijgt om jezelf in gevaarlijke situaties te verdedigen door individuen vaak gebruikt wordt voor doeleinden vreemd zoals zelfmoord en op partners schieten.

  En aan de vrouw het volgende: het zal in de toekomst voor jou heel moeilijk zijn om een partner te vinden.
  Geen enkele man wil graag als schietschijf gebruikt worden.
  gemodereerd

 4. Laten wij de hand in eigen boezem steken

  Als jij als Surinaamse vrouw een relatie aangaat moet je er rekening mee houden dat jouw man meerdere relaties kan hebben. Het is een soort mode in Suriname. Kennelijk worden mannen, die geen buitenvrouw hebben niet gezien.

  Dit wil ik in geen geval goedpraten. Integendeel: het gezin in Suriname is vaak niet de steunpilaar van de Surinaamse samenleving, zoals de bedoeling is. Door uit te lopen en jouw salaris onder meerdere vrouwen te verdelen kom je economisch gezien niet ver. Daar komt nog bij dat het salaris aan een enorme inflatie onderhevig is. In plaats van vooruit zal iedereen in zo’n relatie juist achteruitgaan. Dus Surinaamse man: Het is heel moeilijk om van de mooie en lekkere Surinaamse vrouwen af te blijven, maar doe je best, houdt u zich aan 1 vrouw en bouw jezelf op.

  Aan de andere kant moet ik concluderen dat het dienstvuurwapen wat je krijgt om jezelf in gevaarlijke situaties te verdedigen door individuen vaak gebruikt wordt voor doeleinden vreemd zoals zelfmoord en op partners schieten.

  En aan de vrouw het volgende: het zal in de toekomst voor jou heel moeilijk zijn om een partner te vinden.
  Geen enkele man wil graag als schietschijf gebruikt worden.
  gemodereerd

 5. Had hij kinderporno in zn mobiel??
  Wat ga je kletsen in die man zn mobiel???
  Ik denk dt deze tante een driftkop is.
  Opsluiten vr 40 jaar.
  gemodereerd

 6. Het is niet normaal in Su een ieder die een functie bekleed waarbij er een wapen wordt afgegeven neemt het ook na de dienst mee naar huis. Als het om de politie of militair gaat is het te begrijpen maar de anderen dienen hun wapens toch op hun werkplek in de kluis achter te laten? ?? . Maar nee dienst wapen meenemen ,ook naar familie feestje en dit zijn dan de gevolgen.
  gemodereerd

 7. Ze was al die tijd trouw aan die lelijke gozer en toen ze in zn telefoon keek zag ze dat het allemaal voor niets was..a suteng mars.. lelijke mannen als jullie een mooie vrouw kunnen vinden wees God dankbaar en ga niet uit de maar doen.
  gemodereerd

 8. Ach gut, wat is nieuws…

  Ze kwam erachter dat hij de boel belazerde met andere vrouwtjes.
  Tja dit soort mannetjes lopen heel de dag hun eigen pik achterna en gebruiken hem niet alleen om mee te pissen.

  Wat had ze dan verwacht.

  Snap die vrouwen niet, trap die nutteloze zuiplappen/vreemdgaanders/parasieten toch de deur uit.
  Je leven wordt er alleen maar beter van!
  gemodereerd

 9. Meredith, de moordenares, is in verzekering gesteld. Daar hoort ze thuis. Geen enkel excuus. Leuke foto van die moordenares, maar de smile gaat haar vergaan. Ik vind een straf van 20 jaar ook gerechtvaardigd. Die man is niet jouw bezit. Als hij naast de pot piest, then take your bundle and go. Fam. van slachtoffer, let op dat ze haar straf niet ontloopt. De Facebook berichten zijn geplaatst door een stelletje randdebielen.
  gemodereerd

 10. @langa….ik ben het helemaal met je eens. Er zij genoeg wapendragers die niet geschikt zijn. Wiens man lopen uit….laat hem dan…stap uit die relatie maar nee….je wil gangster spelen. Ga lekker brommen in boma. Nu heeft ze hem vermoord dus moet ze op die blaren zitten. Gek wijf. Dit is echt geen zelfverdediging…dies na law ie law gewoon..dong jaroesoe en dong atibrong
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.