zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMega bevordering en jaarafsluiting KPS vandaag

Mega bevordering en jaarafsluiting KPS vandaag

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname (KPS) zal vandaag, woensdag 28 december, 468 politieambtenaren bevorderen in de naast hogere rang op de Politie Academie. De ambtenaren zullen worden bevorderd in agenten- van politie, onder officieren, officieren en commissarissen.

Het KPS wordt nog vier commissarissen van politie rijker. De hoofdinspecteurs van politie Maureen Palmtak, Cherida Dragman, Eshita Hunte en Melvin Pinas zullen bevorderd worden tot commissarissen van politie.

Daarnaast zal KPS in totaal 31 politiefunctionarissen bevorderen tot hoofd inspecteurs van politie. Een klein deel van deze groep is reeds met pensioen, maar vanwege hun pensioentoeslag worden ze ook meegenomen.

Inspecteur van politie 2e klasse, Shaileshkoemar Danhai is de enige op de lijst, die morgen bevorderd wordt in de rang van inspecteur van politie 1e klasse.

Verder zullen 165 inspecteurs van politie 3e klasse in hun naast hogere rang bevorderd worden, dus inspecteur van politie 2e klasse. Bijkans 57 onderinspecteurs worden vooruitlopend op hun inspecteursopleiding bevorderd tot inspecteurs van politie 3e klasse. Twee politieambtenaren te weten Joshua Shameen en Rabya Jockawarie krijgen een bijzondere bevordering. Ze worden van brigadiers van politie onderinspecteurs. Met deze bijzondere bevordering slaan ze de rang majoor van politie over.

Twee agenten van politie 1e klasse worden brigadiers en een agent van politie 2e klasse wordt 1e klasse.

Daarnaast worden 42 agenten bevorderd tot agenten van politie 2 klasse. 159 aspiranten worden bevorderd tot agenten van politie 3e klasse.

Twee hulpagenten 1e klasse krijgen de rang van aspirant van politie 3e klasse en twee hulpagenten 2e klasse worden bevorderd tot hulpagenten 1e klasse.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES