dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWapen in zaak doodgeschoten Chinese winkelierster achterhaald

Wapen in zaak doodgeschoten Chinese winkelierster achterhaald

-

Does Travel - naar Suriname

In de spraakmakende zaak van de doodgeschoten winkelierster aan de Pandit Paltan Tewarieweg, heeft de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse het vuurwapen waarmee op de vrouw geschoten is kunnen achterhalen.

Milton Bisschop woordvoerder van het Korps Politie Suriname deelt mee dat bij de voortzetting van het onderzoek en na diepgaand rechercheren Kapitale Delicten twee verdachten in beeld heeft kunnen brengen.

Deze verdachten konden nadere informatie verstrekken over het wapen dat vermoedelijk is gebruikt bij het plegen van het misdrijf.

Na uitgewerkte informatie zijn het vermoedelijk wapen inclusief 6 patronen achterhaald en in beslag genomen. De verdachten zijn aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Kapitale Delicten wil graag snel klaarheid brengen in diverse zaken die in onderzoek zijn. Aan de samenleving wordt gevraagd elk informatie die kan leiden tot opheldering van zaken door te spelen aan de rechercheurs van Kapitale Delicten, aldus de woordvoerder.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES