Vrouwelijke douanier schiet op partner

0
wapen

Een vrouwelijke douaneambtenaar heeft maandagavond na een woordenwisseling op haar partner geschoten. Dit drama deed zich voor aan de Ronald Poelsinghweg te Hanna’s Lust in Suriname.

Vernomen wordt dat er een familie bijeenkomst was op het adres toen de douaneambtenaar R. uit woedde haar dienstwapen tevoorschijn haalde en op de 41-jarige Marvin S. schoot. Hij raakte gewond aan zijn bovenlichaam, zegt een familielid aan de redactie van Waterkant.Net.

Na het incident verliet de schutter de plaats. Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De politie van De Nieuwe Grond werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Van de vrouw ontbreekt nog elk spoor.

UPDATE: De man is kort na aankomst in het ziekenhuis overleden als gevolg van de schotverwonding. Het lukte de politie later in de nacht de schutter, de vrouwelijke douanier Meredith R., in de kraag te vatten:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.