Man die door vrouwelijke douanier werd beschoten overleden in ziekenhuis

8
Man die door vrouwelijke douanier werd beschoten overleden in ziekenhuis
Foto van het slachtoffer gedeeld door de familie.

De 41-jarige Marvin Simson, die op tweede kerstavond in Suriname door zijn partner na een woordenwisseling werd beschoten, is kort na aankomst in het ziekenhuis overleden als gevolg van de schotverwonding.

Het lukte de politie later in de nacht de schutter, de vrouwelijke douanier Meredith R., in de kraag te vatten. De verdachte wordt straks voorgeleid bij een hulpofficier. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zal worden beslist of ze in verzekering wordt gesteld.

Dit geval deed zich voor aan de Ronald Poelsinghweg te Hanna’s Lust. Vernomen wordt dat er een familie bijeenkomst was op het adres toen de douaneambtenaar uit woede haar dienstwapen tevoorschijn haalde en op de 41-jarige Marvin schoot. Hij raakte gewond aan zijn bovenlichaam, gaf een familielid aan de redactie van Waterkant.Net. te kennen.

Na het schietincident verliet de schutter de plaats. Ze werd later aangehouden. Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij kwam te overlijden.

De politie van De Nieuwe Grond zal het verdere onderzoek overdragen aan de recherche.


8 REACTIES

 1. Worden er geen eisen gesteld bij de opleiding.
  Ieder heethoofd of driftkikker wordt zomaar aangenomen en denkt dat hij een license to Kill heeft.
  gemodereerd

 2. Zomaar yu kir wan sma pikin.
  Laat haar rotten in de cel. Familie van die man weet niet wat ze met dr moesten doen.
  gemodereerd

 3. Gericht schieten kan ze. Met deze daad bewijst ze dat het summer cum laude is met het dienstwapen, alleen op de verkeerde plaats, tijd, omstandigheden en het moment.

  Als ze hier vrij uit gaat zou ik haar best als body guard willen hebben, maar dan zal ik eerst een goed/grondig onderzoek, screening over haar moeten doen en het eindresultaat kennen. Psychologisch rapport, haar gedrag, persoonlijkheid, enz., want ik wil wel beschermd zijn, maar niet door die bescherming ve body guard zelf mijn laatste adem uitblazen.

  Daarom houd ik van de USA, Brazilië zelf met je eigen blaffer aan je riem te lopen en als je in het nauw gedreven wordt, je vege lijf te redden. Wie eerst schiet. Ik ben eerst republikein en daarna democraat.
  gemodereerd

 4. Hoezo “zal worden beslist of ze in verzekering wordt gesteld “. Hier moet geen sprake zijn van ÓF. Ze speelt ekte meid, dus OPSLUITEN. Punt uit. Waarom moeten deze mensen met een wapen rondlopen? Showtime en dan stel je niets voor; stomme moordenares.
  gemodereerd

 5. In dit geval zijn er alleen maar verliezers.woede en boosheid maakt meer kapot dan je lief bent.
  Rip weer een zinloze dode.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.