zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitiewoordvoerder Milton Bisschop krijgt andere functie

Politiewoordvoerder Milton Bisschop krijgt andere functie

-

Does Travel - naar Suriname

Naar Waterkant.Net verneemt krijgt politiewoordvoerder Milton Bisschop binnenkort een andere functie binnen het Korps Politie Suriname.

Bisschop met de informatie geconfronteerd zegt dat hij die niet kan bevestigen of ontkennen. “U kunt daarover contact maken met de korpschef”.

De woordvoerder is op 17 oktober op het hoofdbureau van politie aan de Duisburglaan bevorderd tot inspecteur 3e klasse. Vanwege de transformatie binnen KPS is de gang voor academici om cariere te maken mogelijk. Bisschop heeft een mastergraad en op basis van de wetgeving kan hij opteren naar 2 sterren. Hij is echter bevorderd tot inspecteur van politie 3e klasse (1 ster).

Het bevorderings traject voor officieren duurt langer gelet op de bureaucratie zijdens de werkgever. Bisschop was zeer bescheiden bij zijn bevordering en gaf aan, dat nu nieuwe kansen op managers niveau te pakken zijn. “Eindelijk, all glory to God”.

De inspecteur is sinds 24 januari van dit jaar politiewoordvoerder. Daarvoor was hij hoofdvoorlichter bij de afdeling Jeugdzaken.

Bisschop nam het roer bij Public Relations over van hoofdinspecteur Rachel Deekman, die in november 2020 Humphrey Naarden opvolgde. In januari 2021 werd Deekman gemuteerd naar een andere afdeling.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES