Enig verkeerslicht in Nickerie na 7 jaar weer in werking

6

Het verkeerslicht op de kruising van de Emma – en de Mohamed Yassin Nasrullahstraat in het district Nickerie, dat sinds 2015 niet in werking was, is gerepareerd.

Op woendag 14 juni 2022 werd er een aanbesteding gehouden. De voorbereidingswerkzaamheden, zoals master en lichtbakken, zijn door de afdeling Verkeer en Mobiliteit van het ministerie van Openbare Werken (OW) hersteld.

Het aannemingsbedrijf PolyTech Engineering & Consultancy Suriname, die het contract in oktober dit jaar heeft ondertekend voor dit project, heeft de automaat geleverd, geprogrammeerd en geïnstalleerd.

Daarnaast heeft het bedrijf ook een training verzorgd aan het personeel van de afdeling Verkeer en Mobiliteit sectie Nickerie om het verkeerslicht te bedienen in geval het uitval.

De automaat is in een test fase en de officiële oplevering is in januari 2023. Het verkeerslicht is vanaf zondag 18 december in werking.


6 REACTIES

 1. En nu wil ik Rashied Doekhie zn snuit horen!!! Als hij na al die jaren in NDP regering te hebben gezeten, dit niet voor Nickerie kon doen, heeft hij
  geen recht tot spreken en kritiek leveren op de VHP. rashied….je naam wil ik niet eens met hoofdletter schrijven, maar vanaf nu moet je gewoon je lip dicht zippen🤐
  gemodereerd

 2. Dit noem ik nou progressie en wereldnieuws, na 7 jaar weer
  een een stoplicht weer in werking stellen een utopie!
  En natuurlijk volgens Su traditie, 1 werkt en 7 kijken en commentaar geven! ”Wat een land zeg, nergens zo progressief
  als Su”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Een enkel verkeerslicht heeft 7 jrn geduurd. Wat zou er gebeuren als al die flyovers en treinprojecten waren gerealiseerd door abracadabra.jaren 60/70 had je afgestudeerden van lts en mts in dienst.Alles deed perfect.Nu lopen ze met titels rond. sranang.
  gemodereerd

 4. debby een project van jou vriend en in 2015 ging het stuk , en ze namen niet de moeite om het te repareren , want geld ging in hun eigen zakken
  gemodereerd

 5. Dr Sophie Redmondstraat en Van ’t Singhastraat werkt ook al 1 jaar niet. Heel drukke kruising. Kan dat ook gemkt worden??
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.