zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken vader schiet zoon in beide benen

Dronken vader schiet zoon in beide benen

-

Does Travel - naar Suriname

Een dronken vader in Suriname heeft zijn 29-jarige zoon met een jachtgeweer in zijn beide benen geschoten. Dit drama deed zich zaterdagavond voor aan de Krishna Oeditweg te Kwatta.

Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte onder invloed van alcohol verkeerde. Er ontstond ruzie, waarbij de vader zijn jachtgeweer pakte en daarmee op zijn zoon schoot. Als gevolg hiervan raakte de zoon door hagel aan beide benen gewond.

Na het schietincident is de politie ter plaatse geweest voor onderzoek, maar de zoon zette de sterke arm op een dwaalspoor. Hij verklaarde dat hij zichzelf per ongeluk met een jachtgeweer zo hebben verwond.

Op eerste Kerstdag stapte iemand naar de politie en deed het werkelijke relaas. De zoon werd door de politie vandaag aan de tand gevoeld die toegaf dat zijn vader op hem heeft geschoten.

In het belang van het onderzoek is vader Bisnoedath R. (54) aangehouden en in verzekering gesteld. Het jachtgeweer is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ziet men de politie is snel ter plekke bij zo geval maar naar een oplossing moeten wij zelf gaan uitzoeken ik HEB ook ruzie met me in het bijzonder partner van me zoon tot heden dralen ze met betaling ebs en swm rekening.moet zelf maar naar oplossing uitzoeken


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES