vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentWhite Christmas Caribbean party zaterdag 24 december in Rijswijk

White Christmas Caribbean party zaterdag 24 december in Rijswijk

-

Does Travel - naar Suriname

Komende zondag en maandag is het weer kerst en om de kerstdagen in te luiden is er op zaterdag 24 december 2022 (kerstnacht) een White Christmas Caribbean Party in Rijswijk (Zuid-Holland). Met live muziek van de populaire all-round formatie 2-Remember.

Tussendoor draaien DJ’s Shann, Meldevo en Meo Mania de lekkerste merengue, bubbling, soca, zouk, dancehall, kaseko uit Suriname en urban hits van toen en nu!

Het feest vindt plaats in de toplocatie Sir Winston Club Rijswijk, een gezellig opgezette party club niet ver van Den Haag. De club heeft alle ingrediënten in huis om een onvergetelijke happening van deze Christmas Party te maken.

LET OP: Dit Kerstfeest is altijd druk bezocht dus wacht niet te lang met het kopen van kaarten. Wees er snel bij en haal ze vandaag nog hier via www.carifesta.nl. Het wordt een leuk 30+ feest met de beste Caribische muziek van toen en nu kleurrijk en volwassen publiek.

Natuurlijk kun je zaterdag weer lekker eten. De Surinaamse catering wordt verzorgd door Royal Java Food. Mis dit niet en regel je witte kleding en party-crew vandaag nog!

White Christmas Party met 2-Remember
DRESSCODE: WIT
Zaterdag 24 december 2022 (Kerstnacht)
Tijd: 23.00u – 04.00u
SIR WINSTON CLUB
Rijswijk (Zuid-Holland)

Kaarten hier via Eventbrite.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES