zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie gestart met verhogen zichtbaarheid in Paramaribo

Politie gestart met verhogen zichtbaarheid in Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname (KPS) is donderdag gestart met het verhogen van haar zichtbaarheid in Paramaribo. De kick-off was donderdagavond waarbij tal van interventies gepleegd werden.

Politiewoordvoerder Milton Bisschop laat optekenen dat de politie mini-roadblocks, algehele veiligheidscontrole zal initiëren. De veiligheid en rust moet gewaarborgd worden zegt Bisschop.

Zo was er bij bureau Nieuwe Haven een algehele verkeerscontrole (foto). Onder toeziend oog van verschillende inspecteurs waren de manschappen druk bezig. Overtreders werden meteen op de bon geslingerd.

Aan de automobilisten, actieve en passieve deelnemers wordt gevraagd de bevelen van de politie te volgen. Ook tegen geluidsoverlast alsook het zich niet houden aan de wettelijke voorschriften om een winkel en of bar te runnen zal er worden opgetreden zegt de woordvoerder.

Met de komende drukte in de binnenstad doet de politie verder een beroep op de samenleving om de instructies van de politie stipt te volgen. Tegen automobilisten zal er streng worden opgetreden bij het niet naleven van de wettelijke voorschriften.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Hopelijk, heeft de politie een stevige bagage mee.
  Ik heb zelf geen families of vrienden bij de politie, anders zou ik een poging wagen om ze om te kopen.


  gemodereerd
 2. waarom overdag niet , want dan kun je scoren , de criminaliteit heeft zich verplaats naar overdag , en dan pak je vele kleine visjes , en daar bemoeid madam zich niet mee


  gemodereerd
 3. Een zwaluw maakt nog geen zomer. Een week zichtbare politieagenten vs 80.000 onzichtbare spookambtenaren en 10.000 rovers. De rovers weten precies wanneer je moet roven. Het hele systeem moet op de schop. De strafwetten moeten aangepast worden. Doodstraf voor roof. Ook zou er een anonieme volksreferendum moeten plaatsvinden om het land in tweeën te verdelen. Ben benieuwd wat de uitslag hiervan is.


  gemodereerd
 4. Hoofdkantoor Keuringsdienst vanaf 24dec 2022 t/m 3 januari 2023 gesloten. Waar moeten wij als burgers terecht om de voertuigen te herkeuren? Houden de politie agenten er rekening mee in deze periode?!! Fout licht haast niet bij ons als het nergens bekend wordt gemaakt!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES