Meerdere gewonden nadat auto over de kop slaat aan de Wayamboweg

5
Auto over de kop Wayamboweg, meerdere gewonden

Bij een zwaar verkeersongeval aan de Wayamboweg in Suriname, zijn vanmiddag zeker vier mensen gewond geraakt. Het gaat om een eenzijdig ongeval, waarbij een auto over de kop sloeg ter hoogte van kilometer 23.

Volgens de eerste informatie reed de auto vanuit Saramacca richting Paramaribo. Bij het beschrijven van een bocht verloor de bestuurder door nog onbekende oorzaak de controle over het stuur.

De auto raakte van de weg en sloeg op een landbouwareaal over de kop. Vier personen raakten gewond. Twee ambulance werden ingeschakeld om de slachtoffers af te voeren.

Het voertuig was enorm gehavend zoals ook op de foto te zien is. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


5 REACTIES

 1. Als je door een bocht rijdt, dan ondervindt de auto een centrifugale kracht. Hoe sneller je door de bocht gaat, hoe groter deze kracht wordt. Rijdt dus nooit te snel door een bocht, en vooral niet met versleten banden of als het pas geregend heeft. Anders zal de centrifugale kracht je uit de bocht laten schieten.
  gemodereerd

 2. Weer 1 tje die moet zo nodig laten zien, dat hij hard kan rijden!
  Gewoon een kolére debiel is het, en niet anders.

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. op zij, op zij, op zij , de auto heeft haast , hoe sneller hoe beter , degene die achter het stuur zat is zeker een snelheidsduivel , mensen de wegen hier zijn niet om te racen , maar velen denken van wel
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.