zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAangehouden moordverdachte viel politie aan met mes

Aangehouden moordverdachte viel politie aan met mes

-

Does Travel - naar Suriname

Junior A., de 25-jarige man die vanmorgen door de Surinaamse politie is aangehouden nadat hij zijn 21-jarige vriendin Murtle Jentie gisteren doodstak, viel de politie met een mes aan bij zijn arrestatie. Hierdoor waren de wetsdienaren genoodzaakt vuurwapengeweld aan te wenden en heeft Junior daarbij een schotwond opgelopen.

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Recherche van Regio Midden (RRM) hebben hem daarna, op het woonadres van zijn biologische vader aan de Monplasairweg, in de boeien geslagen. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De wetsdienaren deden de Monplasairweg aan, na een melding dat Junior zich op dat adres bevond. Bij aankomst van de politie hield de voortvluchtige verdachte zichzelf schuil in een bosschage en poogde zelfmoord te plegen door zichzelf met het mes steekverwondingen toe te brengen in zijn borststreek.

Bij zijn aanhouding ging hij tekeer en viel de agenten met het mes aan, waardoor hij een schotwond opliep. Per ontboden ambulance is hij ter verpleging afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het academisch Ziekenhuis Paramaribo. Onder politiebewaking is hij ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen en verkeert buiten levensgevaar.

Na te zijn voorgeleid is de verdachte Junior na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Jammer dat de Politie de kogels niet in zijn kop neer heeft gezeefd en hem i.p.v. ziekenhuis niet in mortuarium heeft gedumpt!! Regelrecht gemiste kans!!!


  gemodereerd
 2. Wanneer de politie waarschuwingsschoten moeten lossen omdat iemand geestelijk gestoord is, schieten ze hem dood. Wanneer ze alle recht hebben om een moordverdachte, die hen aanvalt, uit te schakelen, lossen ze waarschuwingsschoten. Hoe dan?


  gemodereerd
 3. maar goed dat hij geen zelfmoord kon plegen , de politie heeft hem verwond en hopelijk zal deze moordenaar jaren pijn lijden , maar iedereen weet hier in Suriname dat madam moordenaars , verkrachters en rovers vrij krijgt , dus over twee weken loopt deze moordenaar gewoon vrij rond , hij zal wel op de koffie gaan bij ddb


  gemodereerd
 4. Als ik Jacko deze p#nis moet arresteren, dan ligt hij nu naast
  zijn slachtoffer! ”Wat een k#nker jong zeg”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. @debby weet jij waar je moet snijden om te creperen??
  Jij en @wat zijn een eeneiige tweeling, heb ik zo’n vermoeden.


  gemodereerd
 6. Bij zijn biologishe vader? Kan me niet voorstellen dat de vader niet wist wat zijn zoon had gedaan,het laten onderduiken van een gezochte moordenaar is ook strafbaar


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES