maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieScholieren proberen na potje voetbal in auto in te breken

Scholieren proberen na potje voetbal in auto in te breken

-

Does Travel - naar Suriname

Drie jeugdige verdachten te weten Rovaine S.(13), Kimani K. (14) en Cygill J. (16) zijn afgelopen weekend aangehouden, nadat ze probeerden in een auto in te breken. Dit gebeurde op het terrein van Axwijk Sportcentrum (SOSIS) aan de Marowijnestraat in Suriname.

Vernomen wordt dat het trio na een potje voetbal een zijruit van een voertuig, dat op het terrein van SOSIS was geparkeerd, hebben ingeslagen. Alerte omstanders hoorden dat en stelden een onderzoek in.

Twee van de drie verdachten werden terstond door hen aangehouden. Ze werden daarna aan de ingeschakelde politie van Flora overgedragen. Op aanwijzing van die twee werd de derde verdachte op zijn woonadres aangetroffen en ingerekend.

Cygill is degene die de autoruit heeft ingeslagen terwijl de twee anderen op de uitkijk stonden.

Omdat de daad niet is voltooid en met het oog op de jeugdige leeftijden van de verdachten heeft de politie het trio na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie met een ernstige berisping huiswaarts gestuurd. De benadeelde is voor de schade vergoed.

De politie doet een beroep op de samenleving geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Voorkom op deze manier de veelvuldig gepleegde auto-inbraken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Gezien de jeugdige leeftijd van de daders vind ik in dit geval het ‘met een ernstige waarschuwing heenzenden van hen door de politie’ op z’n plaats. We hoeven de toekomst van deze jongens niet te verpesten omdat ze één vergissing hebben gemaakt. Laten we hopen dat ze hun lesje geleerd hebben.


  gemodereerd
 2. “heeft de politie het trio na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie met een ernstige berisping huiswaarts gestuurd.”

  Die achterlijke idioot die daar werkzaam is op het Surinaams Openbaar Ministerie, ook maar eens naar huis sturen maar dan voorgoed.

  Deze criminelen in de notendop, zijn dezelfde mannetjes die later je moeder doodschieten voor 100 SRD.

  Niks geen berisping, kennen ze in Suriname geen taakstraffen?

  Laat ze zich maar nuttig maken voor de samenleving.
  De stad aanvegen met een tandenbostel, onder toeziend oog van hun klasgenoten.
  Kijken of ze dan nog zo graag andermans spullen willen stelen.


  gemodereerd
 3. en hebben ze de ouders of alleenstaande moeders van die 3 nieuwe criminelen ook aangesproken dat hun opvoeding niet deugd


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES