zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOM Suriname krijgt bezoek van Nederlandse minister voor Rechtsbescherming

OM Suriname krijgt bezoek van Nederlandse minister voor Rechtsbescherming

-

Does Travel - naar Suriname

Vandaag ontving wnd. Procureur-Generaal Mr. Garcia Paragsingh de minister voor Rechtsbescherming van Nederland Dhr. Franc Weerwind met zijn delegatie, voor een beleefdheidsbezoek bij het Openbaar Ministerie (OM). Aanwezig waren ook de minister van Justitie en Politie Mr. Kenneth Amoksie met zijn delegatie.

Tijdens het gesprek is er aandacht gevraagd voor o.a. de voortgang van de Makandra Projecten. Verder is er ook gesproken over de OM organisatie en op de vraag van minister Weerwind waar de OM organisatie behoefte aan heeft op het gebied van wetgeving, is aangegeven dat de behoefte ligt bij het beschikken over de Wet bijzondere opsporingsbevoegdheden (Wet BOB).

Het OM hoopt dat deze wet heel gauw zijn beslag krijgt tegen de achtergrond van de bestrijding van zware georganiseerde (grensoverschrijdende) criminaliteit. Voor het bestrijden van deze vorm van criminaliteit is meer nodig dan de klassieke opsporingsmethoden.

Minister Weerwind heeft zijn medewerking toegezegd voor het ten uitvoer brengen van de Makandra projecten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Meneer Weerwind neem Amoksi en nibte mee met de vliegtuig en halverwege Paramaribo en Amsterdam drop je ze in de Atlantische ocean.


    gemodereerd
  2. weerwind zal ons benieuwen wat u doet als u terug bent , u moet niets doen , de nazaten hebben u uitgescholden en vernederd , en zeg tegen rutte dat hij stoppen moet met wat van hulp ook aan die ondankbare gasten hier
    u heeft toch nog net voor uw vertrek mee gekregen dat die zunder 20 miljard Euro eist als herstelbetalingen , en hij stapt naar de rechter , maar u weet toch allang dat deze zunder een ongeschoolde gast is , rechters zullen zich niet bemoeien met deze gast , en die advocate zegveld die zunder heeft benaderd weet zelf ook wel dat het niet haalbaar is


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES