zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePizzabezorger op bromfiets aangereden door vrouw in terreinwagen

Pizzabezorger op bromfiets aangereden door vrouw in terreinwagen

-

Does Travel - naar Suriname

Een bezorger op een bromfiets die onderweg was om pizza’s te leveren is dinsdagavond aangereden door vrouw in een terreinwagen. Dit gebeurde rond 22.30u op de hoek van de Johannes Mungrastraat en de Kolonistenweg in Suriname.

De bromfiets van de jongeman kwam daarbij deels onder het voertuig terecht (foto). De bromfietser klaagde van pijn en is met een zogeheten visum van de Surinaamse politie, doorverwezen voor een checkup bij de Spoedeisende Hulp (SEH).

Vernomen wordt dat de bestuurster de rijbaan van de bromfietser heeft doorkruist en zo de aanrijding heeft veroorzaakt. Beide vervoersmiddelen raakten beschadigd.

De bezorger die voor Pizzahut leverde, liet weten dat het de vijfde aanrijding op deze bromfiets dit jaar is. Omstanders adviseerden hem om niet meer op de brom te stappen omdat hij de afgelopen vijf keer geluk heeft gehad, maar het de volgende fataal zou kunnen aflopen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Wie deze delivery gasten op de brom ziet weet dat ze als idioten rijden. Ze zijn een last op de weg.


    gemodereerd
  2. Misschien moet deze pizzabezorger, die al vijf keer is aangereden in het verkeer, eindelijk eens de verkeersregels gaan leren. Gister nog werd ik op de Mungrastraat links ingehaald door zo’n kamikaze pizzabezorger. Deze gasten denken vaak dat verkeersregels voor de show zijn en vooral niet voor hen gelden.


    gemodereerd
  3. Wel een levensgevaarlijk baantje, als je niet beroofd wordt dan wordt je wel het ziekenhuis in gereden.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES