Derde verdachte aangehouden in zaak diefstal buitenboordmotoren kabinet president

3
politie-rbt-paramaribo-suriname-nieuw

In de zaak waarbij buitenboordmotoren van het kabinet van de president waren gestolen uit een magazijn in de maand augustus, is een derde verdachte aangehouden en in verzekering gesteld. Het gaat om de 53-jarige Eduard A.

Hij kwam in beeld nadat de Surinaamse politie eerder de verdachten August G. (62) en José S. (47) had aangehouden en flink aan de tand had gevoeld.

August en José waren door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden. Ze worden ervan verdacht buitenboordmotoren uit een magazijn te hebben gestolen.

De aanhouding van de derde verdachte is ook gepleegd is door leden van het RBTP in samenwerking met Directoraat Nationale Veiligheid in Suriname.

Naar verluidt hebben de verdachten bekend betrokken te zijn geweest bij de diefstal. De zaak is in verder onderzoek bij de recherche van Paramaribo.


3 REACTIES

 1. Dan kan het wel snel, als het kabinet van Chan er in betrokken is

  Mucha Carra Este typos

  Cabrones
  gemodereerd

 2. Wat doen ze op het kabinet van de president met buitenboord motoren? Moeten de personrelsleden op het kabinet van de president elke dag huneigen vissen gaan vangen te Braamspunt of hebben ze veerdienst en zetten ze elke dag mensen heen en weer tussen Paramaribo en Meerzorg over? Het valt nog mee dat ze bij het kabinet van de president geen private jet ergens in een hangar hebben liggen.
  gemodereerd

 3. eigen schuld president , u heeft die rotte appels op uw kabinet gewoon laten zitten , en wat moet het kabinet van de president met buitenboordmotoren , deze zijn zeker door ddb aangeschaft als hij moest vluchten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.