vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVakantiegangers uit Nederland overvallen en beroofd in Suriname

Vakantiegangers uit Nederland overvallen en beroofd in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een echtpaar dat met vakantie in Suriname vertoeft, is dinsdag op klaarlichte dag slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval in een woning aan de Anniestraat.

Ten tijde van de roofoverval was er naast het echtpaar nog een persoon bij het huis aanwezig. In een gesprek met Waterkant.Net zegt deze persoon dat hij buiten bezig was, toen de daders via de voordeur het huis binnenstormden.

Het Nederlandse echtpaar was bezig; Patricia was in de slaapkamer, terwijl haar man Ricky in bad was. De criminelen kwamen binnen en hielden de slachtoffers onder schot, waarna ze van hun persoonlijke spullen weden beroofd.

Volgens de getuige zijn de daders met twee tassen vol spullen ervandoor gegaan in een grijze Toyota Vitz. Ook de buren hebben de daders op de vlucht gezien.

Door kordaat optreden van de leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) zijn twee verdachten met vuistvuurwapens en bijbehorende scherpe patronen alsook een deel van de buit vrijwel direct aangehouden.

De benadeelden hebben beide aangehouden mannen positief herkend als daders. Volgens de getuige zijn er kennelijk nog twee verdachten die voortvluchtig zijn. Het onderzoek van de Surinaamse politie in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Sterke arm, jullie hadden ze meteen moeten neerknallen. Zwakke arm daarom is het roofovervallen explosief hoog in dorp Suriname


  gemodereerd
 2. Vakantiegangers, houd ramen en deuren altijd op slot. Er was eens …… zo beginnen sprookjes toch? een man die enkele jaren geleden vertelde dat surinamers niet meer achter tralies hoefden te leven. Wie gelooft nu nog in sprookjes? Dit is gewoon een lul tralala verhaal.
  KPS sluit deze bandieten nog héél lang op.


  gemodereerd
 3. Dan willen wij toeristen in Su?????
  Jullie denken dat ze gek zijn.
  SU is onveilig. Nog nooit zo erg geweest in mn mooi land.


  gemodereerd
 4. Deng kolo vervloekte daggoes. Doordat ze vanuit n verkeerde olo nr buiten zijn geperst zijn ze vr eeuwig besmeurd met koeiedrek en hun verstand aangetast.


  gemodereerd
 5. Mensen En Mensen Kinderen

  Er Word Flink Gestolen, Omdat Men Van Uit Gaat Dat Er In Politiek Suriname Ook Flink Berooft Wordt En Geen Van Die Criminele Politici De Bak In Gaat . Men Gaat De Politiek In Om Rijk Te Worden

  Die Rovers Op Straat Kopieren Crimineel Gedracht


  gemodereerd
 6. Zware straffen toepassen anders blijven de toeristen weg en ook de euro en de dollars. Regering doe wat met de criminaliteit


  gemodereerd
 7. Jammer dat de pistool van de agenten, niet per ongeluk is
  afgegaan, richting het hart van de dieven. Deze laaghartige beesten, moeten afgeslacht worden als stinkende beesten!
  Deze kolére beesten extra hard aangepakt worden, het liefst
  de doodstraf. Op deze manier komen er geen toeristen meer
  in Su. In Europa is het relatief goedkoper, en je bent er veiliger
  en je geniet er meer van je Vakantie!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. we hebben de vakantiegangers uit Nederland of waar ook vandaan telkens gewaarschuwd , kom niet naar Suriname , de boeven(moordenaars) zijn op jullie geld en spullen uit , echt jullie hebben geluk gehad , ze hadden jullie ook kunnen doodschieten , want zo’n tuig is het
  als jullie weer terug zijn in Nederland kaart het aan in de media , en zeg erbij landgenoten ga niet naar Suriname voor een vakantie , want het is sinds 2010 een roversland geworden


  gemodereerd
 9. Even vakantie all. incl in Santa Boma houden waarna ze hun beroep verder kunnen uitoefenen. Zo makkelijk is het voor criminelen in Su. De paradijs voor grote en kleine criminelen. En dit zal nooit ophouden. Het wordt tijd om via internationale hulp het land te verdelen in twee stukken. Het is jammer voor degene die geïnvesteerd heeft in het verkeerde stuk. Maar het beter voor de toekomst van jullie kinderen. Ik ben ook meer dan 50000 euries kwijt, maar heb geen spijt dat ik vertrokken ben.


  gemodereerd
 10. Gelukkig dat was die slachtoffer van Holland. Want als was hij van Amerika, dan meneer Amoksi zou hebben een probleem.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES