maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBejaarde vrouw onwel bij registratie voor kerstpakket Leger des Heils

Bejaarde vrouw onwel bij registratie voor kerstpakket Leger des Heils

-

Does Travel - naar Suriname

Maandag is het Leger des Heils in Suriname gestart met de registratie om in aanmerking te komen voor een kerstpakket. Er was sprake van een enorme drukte; meer dan honderd personen stonden voor de poort.

Het streven was om maandag vijf honderd personen te registreren. Aanstaande vrijdag worden de pakketten uitgedeeld aan personen die hebben laten registreren.

Er was sprake van een menigte met zowel jongeren als ouderen. Op een gegeven moment werd een bejaarde vrouw die zich in de menigte bevond, onwel. Er werd terstond een ambulance door de aanwezige politieagenten ingeschakeld.

De vrouw werd voor verdere medische hulp naar het ziekenhuis afgevoerd.

De drukte:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Belachelijk dit is misbruik maken.
  Je kunt ook zeggen dat de kinderen of kleinkinderen met meenemen van de id van de bejaarden een nummer kunnen ophalen.
  Zodat ze de volgende dag hun kerstpakket zelf kunnen ophalen met hun afhaalbewijs.
  Zo voorkom je lange rijen
  Of verdeel het over meerdere dagen wanneer men hun pakket kunnen ophalen


  gemodereerd
 2. Soso wan sortu op 1 na!!!! Waarom geeft Bouta niks en de kornuiten oa Sardjoe, Abrahams, tjodelal, Graanoogst, Bouva, parmegar, alubaba, Simons en velen!! Deze hele groep wat je daar ziet, waren of zijn voor de dieven partij!! En nu gaan bedelen bij de Leger des Heils!! Zij zaten gewoon op te wachten!! Bouta zou de herdershonden op hen afsturen!!


  gemodereerd
 3. triest als je in een menigte moet staan om je te registeren voor een pakket , wat doen die jongeren daar , ga werken , de bejaarden die hun hele leven gewerkt hebben en het nu moeilijk hebben moeten zeker zo’n pakket krijgen , leger des heils stuur die jongeren naar huis , en zorg dat deze bejaarde vrouw die onwel werd en zich niet kon registreren ten minste een kerstpakket krijgt toch


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES