Weer partij drugs vernietigd te Kraka

3
Weer partij drugs vernietigd te Kraka
Beeld: Korps Politie Suriname

De afdeling Narcotica Brigade van de Surinaamse politie heeft op zondag 18 december, onder leiding van de Officier van Justitie, een partij drugs vernietigd te Kraka in het district Para.

Het betreft in deze drugs, die in de periode van donderdag 8 september tot en met donderdag 15 december 2022 in beslag waren genomen, meldt het Korps Politie Suriname.

Het ging hierbij om 170.9 kilogram cocaïne in vaste vorm, 37.200 milliliter vloeibare cocaïne, 31.9 kilogram marihuana, 2.1 kilogram hasj, 7768 stuks XTC pillen en 3.2 kilogram Metham (Sukru).

De verboden middelen waren door de Narcotica Brigade, overdracht zaken van de douane, het BID-team en door de verschillende ressorten in beslag genomen.

Voor het jaar 2022 is het de derde keer dat er een drugsverbranding heeft plaatsgevonden.


3 REACTIES

  1. Ja alweer in Para waar de regering zich bezig blijft houden voor Sinterklaas te spelen door enorme lappen grond alleen aan de boslandcreolen te schenken. Waarom wordt hierbij onderscheid naar etniciteit gemaakt? Suriname is toch voor alle rassen ? Waarom mag de boslandcreool wel perceel in Nickerie krijgen maar andersom is het niet mogelijk dat een Hindoestaan in Para grond krijgt? Denkt de regering ook aan de echte en enige Surinamer in dit land en dat zijn nog steeds de Indianen.
    gemodereerd

  2. Steek maar in de Fik in de openbare ruimte

    Dan kunnen de aspirant-landeigenaren op een gifbelt eten produceren voor die Dikke downie Chan
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.