Jaloerse vrouw slaat arm ex-man kapot

8
Jongeman (29) schiet per ongeluk op jongen van 7 in Suriname

De politie in Suriname heeft de 25-jarige Monika M. zaterdag in verzekering gesteld, omdat ze haar ex-man een armfractuur zou hebben bezorgd.

Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte en haar ex al drie jaar geen relatie meer hebben. Monika is afgelopen week thuis bij haar ex geweest. Ze probeerde het huis binnen te gaan, maar op dat moment hield haar ex haar tegen.

De vrouw pakte een stuk hout uit haar tas en sloeg daarmee keihard op de arm van haar ex. Vanwege de slag liep de ex een breuk aan zijn arm op.

De politie werd hierover gewaarschuwd, die de vrouw na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering heeft gesteld.

Volgens de politie kan de vrouw het niet verkroppen dat haar man zijn leven met een andere vrouw voortzet.


8 REACTIES

 1. Sluit dr mars op. Laat oud op nieuw achter de tralie doorbrengen.
  Als die man dr in az had geslagen zou je horen dat hij laf is. Ga door met je leven.
  gemodereerd

 2. Wat een zielig mens. Geen wonder dat haar ex haar verlaten heeft. Ze is een geweldenaar. Deze (mis) is gebeurd met voorbedachte rade. Wie loopt nou met een stok in een tas. Mijn part mag ze tot kerst 2023 gevangen zitten.
  gemodereerd

 3. Tja, als er zou staan, een man slaat vrouw kapot, dan zou het hier vol staan met commentaren, hoe zielig het voor de vrouw is.
  Er zou zelfs een handtekening actie(s) komen etc…
  gemodereerd

 4. Het moet een vechtersbaasje en agressieven krok zijn, vandaar dat niemand met haar een relatie wil aangaan!! Zo laat zij haar zichzelf kennen!! Haar gedrag zegt al genoeg!!
  gemodereerd

 5. Gelukkig voor haar ex was Monica alleen handtastelijk en verkeerde ze niet in een lullige.of balorige bui toen ze hem uit jaloesie aanviel.
  gemodereerd

 6. WAT EEN ZIEKELIJK GESTOORD WIJF IS DIT TOCH…HET IS OM VAN TE KOTSEN. Als de rollen omgekeerd waren zou de man jaren achter de tralies moeten. Kijken wat er nu gebeurd en welke magistraat door de vingers kijkt vanwege de charmes die dit gestoord wijf zal uitstralen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.