vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMannen van Surinaamse afkomst dood na tragisch verkeersongeval op de A6

Mannen van Surinaamse afkomst dood na tragisch verkeersongeval op de A6

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een tragisch verkeersongeval vanmorgen op de A6 bij Lelystad zijn twee inzittenden van één auto om het leven gekomen. De politie heeft hun identiteit niet vrij gegeven, maar vele kennissen van de twee hebben de informatie inmiddels gedeeld via social media.

Volgens hen gaat het om twee mannen van Surinaamse afkomst, te weten Vishal Sharma Kamta en Nizaam Dahoe Hoessein. Hun voertuig is door nog onbekende oorzaak in een greppel langs de snelweg terechtgekomen (foto).

Of de gladheid iets met het ongeluk te maken heeft, lijkt aannemelijk maar is nog niet te zeggen schrijft het Algemeen Dagblad. Wel wordt daar al een aantal dagen achter elkaar voor gewaarschuwd.

De politie kreeg rond 08.00 uur een melding binnen dat er een auto naast de weg was beland. Volgens de politie zijn geen andere voertuigen aangetroffen.

Wat er is gebeurd, wordt nog onderzocht door experts van de politie. Heb je iets gezien? Bel 0900-8844, vraagt Politie Flevoland.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. Triest‼️Mensen blijf thuis of pak de trein. Het is ongelofelijk glad. Zelfs op de fietspaden


    gemodereerd
  2. Het is voor ons onwerkelijk dat ze er niet meer zijn. Niet te bevatten. Dit waren twee leuke positief ingestelde mannen. R.I.V.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES