Operatie Marbonsu in Brokopondo; twee verdachten aangehouden

3
Operatie Marbonsu in Brokopondo; twee verdachten aangehouden
Beeld (c) Korps Politie Suriname

Op initiatief van het Surinaamse Nationaal Leger is operatie Marbonsu ook gestart in Brokopondo. Een team bestaande uit het Korps Speciale Troepen, de plaatselijke politie van Brokopondo en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft tal van interventies gepleegd.

Ook de Bevelhebber van het Nationaal Leger is op locatie.

Verschillende gebieden worden afgekamd, ook goudconsessies worden aangedaan. Tevens zijn er roadblocks geplaatst op strategische plekken. Inmiddels zijn twee verdachten aangehouden.

Inspecteur Bisschop woordvoerder van het Korps Politie Suriname, die zelf op de locatie is, geeft aan dat de politie een der verdachten heeft aangehouden met een illegaal wapen. De andere verdachte is ter zake zware mishandeling aangehouden.

De operatie duurt tot volgend jaar.


3 REACTIES

  1. Goede actie. Had al lang moeten gebeuren, maar better late than never. Marbonsu, niet te lang woorden vuil maken, niet in discussie gaan, maar meteen steken (hopelijk hebben jullie sterke angels, want deze mensen hebben een dikke huid – letterlijk). Zij praten ook niet met hun slachtoffers. Leer om leer!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.