vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMannen met vuurwapen en gezichtsmaskers aangehouden

Mannen met vuurwapen en gezichtsmaskers aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft in de vroege ochtend tijdens een algehele controle vier verdachten aangehouden en overgedragen aan de politie van bureau Nieuwe Haven.

Bij de mannen zijn gezichtsmaskers en een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen. De aanhoudingen zijn verricht door een gemengd team van de politie, de Militaire Politie (MP) en de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname (BBS).

Milton Bisschop woordvoerder van het Korps Politie Suriname (KPS) geeft aan dat de politie dezer dagen de surveillance zichtbaar en onzichtbaar zal opvoeren. Hij geeft aan dat deze operaties betrekking hebben op de uitvoering van het veiligheidsplan van het KPS, de MP en de BBS.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. Met beetje controle em road block kunnen jullie ze met gemak vinden. Maar jullie zitten lievet binnen en maken geen moeite. De minister komt nooit behoorlijk praten. Straks komt er commissie of platform daar om ht werk te doen.


    gemodereerd
  2. waarom hebben jullie die klootzakken niet dood geschoten , straks zijn de chinese winkelier weer de dupe , want deze gasten moorden


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES