17 opgebaarde lijken al enige tijd in mortuaria: politie roept familieleden op

3
Kist met lijk bij mortuarium Suriname
Archieffoto: Kist met lijk bij mortuarium

Het Korps Politie Suriname heeft laten weten dat er in de mortuaria van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en het ’s Lands Hospitaal al enige tijd in totaal 17 lijken zijn opgebaard, waar niemand zich voor gemeld heeft.

Drie van de lichamen zijn in 2021 in het mortuarium binnen gekomen en de meest recente op 8 november 2022.

Familieleden worden door de Surinaamse politie opgeroepen om contact te maken met de deelstructuur Forensische Opsporing op het telefoonnummer404022 of het desbetreffende mortuarium, in verband met het afstaan van de lijken voor eventuele begrafenis/ crematie.

In het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gaat het om 14 opgebaarde lijken. Van 6 lijken zijn de namen niet bekend. Een aantal van de lijken zijn van personen die dood werden aangetroffen. Het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is bereikbaar op het telefoonnummer  442222 toestel 287.

Bij het ’s Lands Hospitaal gaat het om 3 lijken waarbij 1 persoon onbekend is. De andere twee lichamen zijn van een Haïtiaan en een Braziliaan. Dit mortuarium is bereikbaar op de telefoonnummers 471403/ 474240.


3 REACTIES

  1. Stuur een bericht naar elke Surinamer dat een familielid ligt opgebaard en dat hij een grote som geld heeft achtergelaten. Het zal misschien storm lopen .
    gemodereerd

  2. de familie zal niets van zich laten horen , zij gaan de kosten van begraven of cremeren niet betalen
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.