dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameEchtpaar in auto klemgereden en beroofd van tas met geld

Echtpaar in auto klemgereden en beroofd van tas met geld

-

Does Travel - naar Suriname

Een echtpaar is woensdag op klaarlichte dag aan de Overtoomlaan in Suriname klemgereden en beroofd door vier gemaskerde en gewapende criminelen.

Volgens de bestuurder haalde hij zijn vrouw van haar werkplaats op bij een cambio op. In de Overtoomlaan werd het stel klemgereden door een auto waarin vier mannen zaten.

Een van hen sloeg de ruit van het voorportier stuk, waarna ze met de tas van de vrouw ervandoor gingen. Volgens de aangeefster had ze 3.500 SRD, 50 euro, een mobiele telefoon en persoonlijke bescheiden in die tas.

Haar echtgenoot liep verwondingen op aan zijn arm vanwege de scherven van de ingeslagen ruit. De politie van Uitvlucht was ter plaatse voor onderzoek.

Van de daders ontbreekt elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Schering en inslag in roversland Suriname!
  Elke dag weer nieuwe slachtoffers, de overheid doet niks en een Min. van JustPol voor spek en bonen….


  gemodereerd
 2. Wie wist dat ze het geld had, waarschijnlijk een cambio of bankmedewerker of bewaker die heeft gezien dat ze het geld dus had. Het lijkt mij heel onwaarschijnlijk dat deze rovers helderziende gaven hadden ,of ze hebben een hyena neus dat ze het geld ruiken👺


  gemodereerd
 3. amoksie het houdt niet op he , gvd wij burgers willen dat jij korte metten neemt met die gasten , maar amoksie jij bent bang he , voor wie , zeker ben jij bang voor die massa moordenaar die nog steeds vrij rond loopt


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES