Argentinië walst over Kroatië heen in halve finale WK Qatar

8
Argentinië walst over Kroatië heen in halve finale WK Qatar

In Sportcafé Munder werd vanmiddag flink gejuicht (foto) na de drie doelpunten die Argentinië maakte in de halve finale van het WK in Qatar tegen Kroatië. De Argentijnen walsten in het Lusailstadion over de Kroaten heen en wisten de wedstrijd met 3-0 te winnen.

Argentinië wist na ruim een half uur spelen op voorsprong te komen na een penalty, die Lionel Messi erin schoot. Slechts 5 minuten later counterde Argentinië naar 2-0, door een doelpunt van Julián Álvarez.

Het was diezelfde Álvarez die op aangeven van Messi het derde doelpunt in de 69ste minuut scoorde.

De volgende wedstrijd in de halve finale is morgen, woensdag 14 december, wanneer Marokko het opneemt tegen Frankrijk.

De winnaar van deze wedstrijd komt op zondag 18 december uit tegen Argentinië in de finale van het WK. Zaterdag 17 december is er een troostfinale die de nummers 3 en 4 zal bepalen.


8 REACTIES

 1. @ Wiep-Ding 13 december 2022 Bij 22:28
  Dat zou mooi zijn, Zuid-Amerika en Afrika in de WK finale.
  gemodereerd

 2. Ik denk dat Marokko een flink pak slaag krijgt van Frankrijk.
  Argentinië heeft geluk gehad met het eerste doelpunt. Daarna was het over voor Kroatië, die echt niet tot doelpogingen kwamen.
  gemodereerd

 3. Kroatië is toch ver gekomen. Zelfs Nederland moest het veld ruimen met hun arrogant en intimiderend gedrag. Ze likken nu hun wonden. Brazilië heeft ook teleurgesteld. De bal is rond, so may the best one win.
  gemodereerd

 4. @ Romeo Zonderbal 13 december 2022 Bij 23:09
  Wat er ook gebeurd vanavond Marokko heeft al geschiedenis geschreven door zich te plaatsen voor de halve finales ten koste van Spanje, Portugal, België. Dit kunnen velen niet nadoen.
  gemodereerd

 5. Messi was goed, maar in de finale, tegen Marokko, zal hij niet aan de bal komen. Hij moet dan spelen met zijn eigen ballen?
  gemodereerd

 6. !! Observer!!~Ik heb mijn bier alvast in de koeling gezet en de Agio sigaar is aan het popelen om aangemaakt te worden!!!!! Heb de Pagara klaarliggen!! Fijn dagen toegewenst!!

  Debby jij ook mooie feestdagen toegewenst en hoop dat je kracht krijgt voor goede verstandhouding!! Succes!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.