maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWelles zegt 'sorry' voor alle pijn en negativiteit online veroorzaakt

Welles zegt ‘sorry’ voor alle pijn en negativiteit online veroorzaakt

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaamse comedian en acteur Ruben Welles heeft in een bericht op Facebook aangegeven dat hij besloten heeft om zijn privéleven niet meer met de wereld te delen, omdat volgens hem niet iedereen ermee om kan gaan.

Welles zegt dat hij een entertainer blijft maar beperkingen zal aanbrengen. Hij biedt zijn verontschuldigingen aan voor alle pijn en negativiteit die hij online heeft veroorzaakt.

“Ik wilde jullie laten weten dat ik moeite heb gehad met het verwerken van het verlies van mijn vrouw. Ze is plotseling uit ons leven verdwenen en iedereen heeft hier pijn van.

Er moet altijd iemand de schuld krijgen, en ik neem die graag op me omdat mijn vrouw hetzelfde zou hebben gedaan als het andersom was. Het blijft een moeilijke situatie voor ons allemaal, maar het leven gaat door.

Ik heb besloten om mijn privéleven niet meer met de wereld te delen, omdat helaas niet iedereen hiermee om kan gaan. Ik blijf een entertainer, maar ik zal beperkingen aanbrengen.

Ik wil mijn excuses aanbieden voor alle negativiteit of pijn die ik online heb veroorzaakt en ik hoop dat we vanaf nu in een positieve richting kunnen bewegen.

Ik zal proberen voor de kinderen te zorgen en te werken aan het herstel van een harmonieuze relatie met mijn schoonfamilie en kinderen.

Ik weet dat mijn vrouw door ons allemaal zal worden gemist en ik hoop dat we elkaar, waar we ook zijn, kunnen steunen in deze moeilijke tijd”, aldus de man van de in juni overleden zangeres van Suriname, Cheryll Welles-Rijger.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Lieve Meneer Welles, dat je je prive niet meer gaat delen op social media, kan ik begrijpen, en velen met mij..maaaar please…je bent een entertainer dus maar leg daar aub geen beperkingen op. Want dat is jouw sterke punt…daar ligt je kracht.
  Ik hoop van harte dat u en uw schoonfamilie het kunnen opbrengen om respect voor mekaar te hebben en dat jullie de plooien kunnen glad strijken. Jullie gaan misschien niet de beate maatjes meer worden, er is immers zoveel gebeurd, maar in belang van de kids hoop ik echt dat jullie door 1 deur kunnen gaan .
  Sterkte aan jullie allemaal.


  gemodereerd
 2. Entertainer, eerder een joker. Je hoeft jouw privéleven echt niet met de wereld te delen. Publiciteit-geil.


  gemodereerd
 3. Ik wil maar op één ding reageren van deze “entertainer “.
  Hij zeg ‘ ik zal proberen om voor mijn kinderen te zorgen ‘.
  PROBEREN???om voor de kinderen te zorgen???.
  Je moet je beste en zeker je aller beste doen om voor de kinderen te zorgen.
  Je bent alleen daar in geslaagd als de kinderen je als hun held gaan zien.
  Succes de kinderen rekenen op je.


  gemodereerd
 4. Als je je privé leven wil delen niks mis mee
  Maar zo snel na de dood van je vrouw getuigd niet van respect voor jezelf kinderen en familie.
  Na een jaar van rouwen was het gepaster geweest .
  Want de familie moet nog alle gedenkwaardige momenten nog verwerken (rouw proces)waardoor er nadien pas begonnen ķan worden met het echte verwerken.


  gemodereerd
 5. Sorry zeggen na zoveel vuiligheid en ellende. Nou, het woord ‘sorry’ is momenteel actueel, dus begin ook aan een herstelfonds voor je schoonfamilie en ga met ze praten over reparatiekosten die je graag aan hun wilt betalen. Daarmee was je je onreine geest misschien schoon.


  gemodereerd
 6. nou hij geeft toe een onmens te zijn , en zal wel nooit voor zijn kinderen gezorgd hebben , en nu wil hij proberen om te zorgen voor de kinderen , proberen dus jij kon het niet , de kinderen en jou schoonfamilie moeten niet in jou praatjes geloven , want proberen zegt al genoeg dat jij met hoeveel excuses jij ook geeft gewoon een onmens blijft


  gemodereerd
 7. Kunnen we dit soort onbelangrijke figuren aub buiten de media houden en geen aandacht geven? Een of andere Welles Nietes fbverhaal. Niks nieuwswaardigs aan


  gemodereerd
 8. Dat is het beste wat je kan doen. Voor niemand is dat goed en al helemaal niet voor de kinderen. Ze hebben wel allemaal hun eigen vader maar wel 1 moeder en gemeenschappelijke familie van moeders kant. Laat kinderen niet met haat opgroeien. De oudste gaat ook op social media. Gedraag je als een volwassen man en zet je energie in positieve dingen om geld te verdienen.
  Met jou zijn er velen die ook hun dierbare kwijt zijn. Ik zie ze dit gedrag niet vertonen. Houd dus op ermee. Het beste verder


  gemodereerd
 9. @ Sari, iedereen rouwt en verwerkt een verlies op zijn manier. Niet omdat hij snel na het overlijden van zijn vrouw, zijn leven heeft opgepakt, wil niet zeggen dat hij haar is vergeten…want dat zal hij nooit doen denk ik.
  @ Filia…waar twee kijven hebben beide schuld….alleen meneer Wellen en zijn schoonfamilie weten wat er echt is gebeurd dat de relatie tussen hun zo is verslechterd. Wat we op sociale media hebben zien is vaak maar een klein deel van het verhaal. Ze kunnen alleen op een normale manier met mekaar omgaan als beide partijen hun fouten inzien en ook de relatie willen herstellen ZONDER achterom te kijken. Het is voor beide partijen een zeer moeilijke tijd geweest….ze zijn hun dochter/ zus kwijt en meneer Wellen is zijn vrouw kwijt. Maar ook de kinderen hebben het moeilijk want die zijn hun moeder kwijt. En in het belang van de kinderen is het nu tijd dat de 2 partijen dit uitpraten op een volwassen manier.
  Ik heb er vertrouwen in.
  en aub….meneer Wellen EN zussen Rijger moeten deze privé zaak niet op sociale media bespreken….het maakt het alleen maar erger. Succes ermee.


  gemodereerd
 10. Alléén een vis wijf lult, een man moet zich als een man gedragen. Ik begijp je( verdriet ) maar om het met mensen
  te delen dat er niks mee te maken hebbe is funest! Ik zou
  zeggen probeer je als een vent te gedragen, en verwerkt je
  verdriet op een andere manier. Mensen zijn niet geinteresseerd
  in ander mans probleem. Soms luisteren ze uit leedvermaak,
  en nieuwsgierigheid !! Ik weet wat het is, om een geliefde te verliezen. Maar sommigen weer niet, en daar zit nou de clou !!!
  ”Als nog sterkte, zou ik zeggen”

  Sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES