Moeder, dochter en zoon behalen op 1 dag Master-bul

12
Moeder, dochter en zoon behalen op 1 dag Master-bul
Ruben Ravenberg samen met moeder Rinia Douglas, dochter Latoya Laurens en zoon Otniël Douglas.

Een unicum vandaag op het Polytechnic College Suriname (PTC). Rinia Douglas is samen met haar dochter (Latoya Laurens) en zoon Otniël Douglas afgestudeerd als Master of Business Administration in Innovation & Technology.

Het drietal is door Ruben Ravenberg begeleid.

Het Polytechnic College Suriname is een hogeschoolinstelling in Suriname die zich richt op beroepsgerichte technische opleidingen. Het werd op 21 februari 1997 opgericht in Paramaribo.

In 2014 werd een tweede vestiging geopend in Nickerie in de richtingen Werktuigbouwkunde, Agronomie en ICT. 


12 REACTIES

 1. Ik hoop niet dat het gekocht is zoals men over heeft!! fams and friends!! monie ai taki zoals bij Brunsi zei men, bai papira enm tron disi of dati!!!!

  Als het eerlijk verdiend is, dan wens ik hen alle successen toe!! want anders a GODO de tak ai puru denmars ji den!! Velen geloven niet in God, maar in hun zich zelve!! ma te wan tekkel e tek den, da den e bari lek wan srakti agu!! o mijn God/ o mi gado!! Jawel met kleine letter! De G als g!! Wel, Mi hoop tak den jorka en leba ei kon tek den, mek den go n a hel!!!

  Mensen, het is puur de waarheid wat ik alles neerzet, alleen! is de vraag kan men wel daar tegen? Puur de realiteit!!! en meer niet!! Wie niet tegn de waarheid kan. MOET VAN MIJ OPPLEUREN VAND E SITE! meeste suus kan heel goed omgaan met feke en leugen en pffff…,. Ik noem hen narcisten/ sadisten etc.etc. PFFFFFFF Foei!!
  gemodereerd

 2. IK hoop dat er een diepgaand onderzoek wordt gepleegd!!

  Ik denk eerder dat er een onder(priti)bruku/tafel/ pai moni tori is geweest!! maar goed ik heb hier boven al eerder mijn menig geven! De ene kant mijn felicitatie bij eerlijkheden? de andere kant, yu aw ka na Gado sani!! het mag al jou oneerlijkheden afgepakt worden!!! GADO sa strafi!! Jullie komen dan niet eens in de hel!! maar als zwervers en nergens!! Ik zou zeggen en wensen… God behoede jullie , maar neen!! In de hel zelfs hehben jullie geen plek!!
  gemodereerd

 3. wel uitzonderlijk , proficiat , hopelijk kunnen ze ook wat betekenen voor het land
  maar die ruben ravenberg heeft ze begeleid , nou dat zet vraagtekens
  we zullen wel nooit iets meer horen van familie XYZ
  gemodereerd

 4. Ik durf te wedden dat ze alle drie dezelfde antwoorden goed of fout hebben, op alle vragen.
  gemodereerd

 5. Jullie kondn ook zo een master diploma halen bij Bronto. Reshma Kuldupsingh hft ook nooit een studie gedaan en werd minister, die melissa werd ook gewoon advocaat. Dus in Su is het een bende met diploma”s verdelen.
  Zo waardeloos is deze regering
  gemodereerd

 6. Gefeliciteerd!!!! Ik ben trots op jullie.
  Ik hoop dat er een toekomst is voor jullie in Suriname want zonder politieke vrienden, friends and family, is er geen toekomst voor de generatie die afstudeert aan de Universiteiten in Suriname. Dat is jammer.
  gemodereerd

 7. Gebakken lucht, pure gebakken lucht. De titel klopt van geen kanten. Een Europese MBA titel van een gemidddelde universiteit kost minimaal
  Kost per student minimaal 90.000 euro en heel veel studie uren. Gefeliciteerd, ik hoop dat jullie ook aan de inkomsten hebben verworven en nog zullen verwerven om je MBA titel waar te maken.
  gemodereerd

 8. Van Harte Gefeliciteerd, nu maar hopen op een beteer leven met een papiertje op zak.

  Maar nou papa nog, of zit die nog op het niveau 4 jaar lagere school?
  gemodereerd

 9. Wel lekker om met z’n drieën samen hetzelfde te studeren. Het stimuleert zeker om samen de eindstreep te halen. Mooi gedaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.