zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBroers wegens mishandeling, bedreiging en vernieling aangehouden

Broers wegens mishandeling, bedreiging en vernieling aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De gebroeders Moreno D. (19) en Singé D. (22) zijn het afgelopen weekend door de politie aangehouden wegens mishandeling en bedreiging van een vrouw bij een appartementencomplex aan de Lalawweg in Suriname. Daarnaast wordt hen ook vernieling van een auto van de aangeefster verweten.

Het duo is op zaterdag 10 december naar het appartementencomplex geweest. Mevrouw C., een veertiger met wie ze het vaker aan de stok hebben, ontdekte Singé bij haar watertank. Ze was op dat moment op het balkon van de bovenverdieping.

Bij het zien van de verdachte maakte ze lawaai, waarna hij de benen nam. Tijdens de vlucht viel een fles rattengif uit de broekzak van Singé, die door buren is aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de verdachte voornemens was om vergif in het water in de durotank te doen.

Beide broers Moreno en Singé, die naderhand terugkwamen vielen de aangeefster aan, die zich intussen op de begane grond bevond. Ze bekogelden haar met stenen, waardoor ze zwellingen aan haar rug en schouder heeft opgelopen. Ook hebben de verdachten vier vuilniszakken met vuil, die in de nabije omgeving waren geplaats op haar auto gedumpt en het voertuig vernield.

De politie van Livorno werd ingeschakeld, die beide verdachten in de omgeving van het appartementencomplex in de kraag heeft gevat.

Uit een buurtonderzoek blijkt dat de verdachten een last zijn voor de mensen. De verdachten wonen niet op het appartementencomplex, maar komen daar om het leven van de mensen zuur te maken.

In het belang van het onderzoek is het duo na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Voer de daders met die zelfde rattengif!! Probleem opgelost!! Verder wil ik niet op in gaan, want dan gaan er velen niet normaal vinden!! Alleen beseffen zij niet waar de klootzakken mee bezig waren!! Ennnnn! als iemand commentaar op mijn posting heeft, dan hoop ik dat zij ook zoiets baldadigs mee maakt!! Vaarwel in de hel!!!


  gemodereerd
 2. Geweldenaars die we liever niet tegenkomen. Flink aan de tand voelen vooral wat betreft het verderfelijk middel. Mocht t bewezen zijn, deze twee voor langere tijd uit de gemeenschap halen (poging tot moord)


  gemodereerd
 3. ach mensen die madam zal ze zo weer vrij krijgen , deze twee knullen zullen die madam toch nooit kunnen betalen , of madam krijgt opdracht om deze gasten bij te staan


  gemodereerd
 4. ddb blijft zeker tot 2027 leider van de ndp , maar over een paar maanden is hij opgesloten , en dan ndp , dan is het zeker ook jullie einde , zo nu kan Suriname echt opgebouwd worden


  gemodereerd
 5. @ Wiep – Ding & @ Broeia @ Ariman

  Doorgaans ben ik altijd eens met jullie posting, nu ook
  uiteraard. Ze moeten deze soort ter plekke neerknallen.
  @ Ariman : Duivels worden niet geboren, ze worden uit-
  geworden.@ Broeia Wat ben jij mild zeg, deze soort ge-
  drochten zijn te lui om te werken, ze moeten gelijk vernietigd
  worden. Het zijn recidivisten, ze vervallen weer in het ouwe
  gedrag als terug komen! Ze moeten ook niet de gelegenheid
  om zich voor te planten, er komen weer van die etters uit!
  Gewoon in een put gooien en daarna in de fik steken!!
  Vraag maar advies aan de moordenaars van 1982 hoe je moet
  handelen, als je het niet hoe het moet! ” Weg met deze laaghartige Dagoes”. Praten helpt niet meer, gewoon snoeihard handelen!!

  sari tori


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES