zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNaast Bordo ook Romaneo Kalidien en Clifton Jongaman op Interpol wanted-lijst

Naast Bordo ook Romaneo Kalidien en Clifton Jongaman op Interpol wanted-lijst

-

Does Travel - naar Suriname

Er is een proces opgestart om gebruik te maken van het instituut van Interpol voor het signaleren van enkele verdachten. Het gaat naast Joël ‘Bordo’ Martinus ook om Romaneo Kalidien en Clifton Jongaman, meldt het Openbaar Ministerie in Suriname.

Deze verdachten worden nationaal ook opgespoord op last van het Openbaar Ministerie (OM) en staan nu eveneens op de Interpol Red Notice lijst (lijst van internationaal gezochte personen).

Martinus en Jongaman worden verdacht van medeplegen, medeplichtigheid tot moord, doodslag, deelneming aan een criminele organisatie, bedreiging met misdrijf, overtreding wet verdovende middelen en overtreding wet Money Laundering.

Kalidien wordt in verband gebracht met de vangst van een grote hoeveelheid drugs op de Tafelberg en wordt verdacht van overtreding wet verdovende middelen.

Het Surinaamse OM benadrukt dat het signaleren van een gezochte persoon via Interpol slechts een van de middelen is waarvan gebruik kan worden gemaakt om verdachten internationaal op te sporen en voorlopig aan te houden in afwachting van uitlevering of soortgelijke juridische stappen.

Internationaal kan het OM gebruikmaken van onder andere verdragen en justitiële en politiële samenwerkingen, die steeds hun nut en effectiviteit hebben bewezen. Ook in deze zaak wordt gebruikgemaakt van deze mogelijkheden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Misschien heeft de Pres en de VP ze ergens bij onder gebracht!!!!
  ”En ze leven nog heel lang en gelukkig, dat hoop voor ze dan”
  Mensen die geen geweten hebben, hebben er nergens last van!
  Ze leven nu, en betalen later als ze later Créperen, misschien gaan ze ook heel kalm en vredig heen. (Wat Jacko) dan weer
  niet, voor ze hoopt!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Romaneo? Is dat soms een Braziliaanse naam?
  Tegenwoordig lopen er zoveel dogla’s van diverse pluimage rond in Suriname. Het kan nooit goed gaan met die tjhatjhoender mentaliteit.


  gemodereerd
 3. kalimadjoe , klopt wat jij zegt , en na die ophanging van die vier het revo plein plat walsen en er weer een politiepost neer zetten , verdomd die ddb heeft toen in 1980 daar de politiepost in brand gestoken en vele politiemannen vermoord en elk jaar gaat ddb met zijn volgelingen daar een krans leggen , stelletje klootzakken zijn het die ndp


  gemodereerd
 4. Geweldig er moeten er vel meer op die interpol lijst en alvast alles in beslag nemen van deze criminele bendes.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES