woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM ondertekent lease agreement voor nieuw vliegtuig

SLM ondertekent lease agreement voor nieuw vliegtuig

-

Does Travel - naar Suriname

In de maand september werd door de Raad van Commissarissen van Surinam Airways toestemming gegeven voor het proces ter infasering van de B737-800 en vanmorgen heeft de ondertekening van de lease agreement voor de B737-800 met een van s’ werelds grootste lease bedrijven, AerCap plaatsgevonden.

De B737-800 zal worden ingezet op de regionale route, maar bevind zich nu nog onder Amerikaanse registratie in Arizona in de Verenigde Staten van Amerika.

Vandaag zal ook in deze staat de “demo flight” plaatsvinden onder het toeziend oog van de Surinam Airways observers, Astrid Deira (chief pilot regionale operatie) en Derrick Gemerts (Head of Maintenance Production).

CASAS-inspecteur Roberto Macnack is ook ter plaatse in verband met de nodige Inspecties. Na deze demo flight zullen er nog enkele technische zaken in orde gemaakt moeten voordat het vliegtuig mag worden gevlogen naar Suriname.

De afgelopen drie en een halve maand hebben alle actoren met vereende krachten gewerkt aan het realiseren van het in eigen beheer hebben van de B737-800.

Voor Surinam Airways een zeer belangrijk moment na een turbulente periode. De werknemers, BP-SLM, VSV, de RvC, alsook de aandeelhouder hebben allen een niet te onderschatten bijdrage geleverd. Het bedrijf blijft zich inzetten om de dienstverlening naar een steeds hoger niveau te tillen. Het hebben van eigen vliegend materieel en identiteit aan boord is daarbij van eminent belang.

De waarnemend CEO, Steven Gonesh dankte in het bijzijn van de president commissaris, Ganesh Laigsingh het totale aanwezige personeel voor hun geduld, begrip, bijdrage en prestatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Hopelijk weten die dombo’s bij de SLM wel wat ze doen, anders loopt de schuld op naar 100 miljoen US dollar.


  gemodereerd
 2. ach debby jij lult uit je nek , jou vriend ddb heeft de slm kapot gemaakt , en deze regering is dom dat ze geld pompen in de slm , verdomd dat is ons geld regering , debby niet jou geld want jij bent een nederlander


  gemodereerd
 3. slm leg eens uit hoe jullie aan dat geld komen om een lease contract af te sluiten , die amerikanen willen zeker eerst geld zien voordat er getekend wordt , en slm jullie hebben zeker een schuld van 100 miljoen US Dollar nog
  echt wij begrijpen dat amerikaans bedrijf niet , want ze weten dat de slm een wanbetaler is , maar let op , een ander Amerikaans bedrijf is naar de rechter gestapt en als die gelijk krijgen van de rechter dan zullen ze beslag leggen op dat vliegtuig van de slm
  slm leg aan het Surinaamse volk uit hoe jullie die een lege portemonnee aan dat geld gekomen zijn , maar jullie zullen wel niet antwoorden


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES