President Santokhi terug van achtste Caricom Cuba summit

5

President Chandrikapersad Santokhi is terug in Suriname, van het bijwonen van de achtste editie van de CARICOM-Cuba Summit. In zijn rol als CARICOM-voorzitter heeft hij de summit geopend en stilgestaan bij het 50-jarig bestaan van de CARICOM-Cuba relatie. 

Volgens de CARICOM-voorzitter is de partnerschap constant gebleven ondanks de steeds veranderende politieke, sociale, economische en ecologische contexten.

De regeringsleiders van de Caricom zijn solidair met Cuba en zien het land als een cruciale partner om vraagstukken in de regio op te lossen. 

Afgesproken is dat er de komende periode enorm veel activiteiten ontplooid zullen worden in de relatie met Cuba. De CARICOM-voorzitter gaf aan dat CARICOM en Cuba de samenwerkingsgebieden zullen uitbreiden en de bestaande samenwerking verder zullen intensiveren.

Gezien de top erin geslaagd is een declaratie aan te nemen, een politieke commitment, wordt de summit als zeer succesvol gezien.


5 REACTIES

 1. Welkom terug ZE Santokhi, staatspresident en Volkspresident in een. Alle hoop van Suriname en buitenland is op u gevestigd. U zult Suriname naar voorspoed en welvaart leiden waarin plaats voor iedereen is. U kijkt niet naar etnische sentimenten maar geeft een ieder waar ze recht op heeft. Het volk heeft het nooit zo goed gehad als onder u en binnen korte tijd staat er meer voor het volk te komen. Gezondheidszorg wordt vrij, studeren wordt vrij, werknemers krijgen een meer dan een behoorlijke salaris….dit alles dankzij u.
  Maar….let op de Makasneki uit de AAPOB want het zal altijd een 5e colonne zijn die alleen maar op uit is om dit land te destabiliseren.
  gemodereerd

 2. Sinterklaas met een vliegtuig van loze praatjes.
  De leugens van Leandro.
  Slechtste president ooit in Su. Slechter dan Shankar.
  Als Shankar een 4 kreeg krijgt deze een 1 omdat je geen 0 mag geven. Basispunt.
  gemodereerd

 3. Zullen de Amerikanen niet leuk vinden. Waarom houdt Cuba nog vast aan het failliete communisme?
  gemodereerd

 4. Suriname, CARICOM-voorzitter?
  Totaal nutteloos, ze kunnen in Suriname nog steeds hun eigen broek niet ophouden.
  gemodereerd

 5. Wat heb je voor ons meegebracht makok makok ma coca Chan?
  Wat heb je voor ons meegebracht ma coca Chan?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.