woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameOok Anamoestraat huilt na uitschakeling Brazilië door Kroatië

Ook Anamoestraat huilt na uitschakeling Brazilië door Kroatië

-

Does Travel - naar Suriname

In de kwartfinale van het WK in Qatar heeft Brazilië vandaag na strafschoppen verloren van Kroatië.

Braziliaanse fans over de hele wereld zijn verdrietig. Ook in Suriname was er na de wedstrijd sprake van een flinke domper aan de Anamoestraat oftewel ‘Little Brasil’.

Daar was een groot scherm geplaatst waar voetballiefhebbers de wedstrijd konden volgen. De sfeer zat er goed in.

De wedstrijd eindigde na 90 minuten voetbal 0-0, waarna er een verlenging volgde. Kort voor afloop van de eerste helft van de verlenging bracht Neymar Brazilië op 1-0.

Diep in de tweede helft van de verlenging scoorde Bruno Petković de gelijkmaker voor Kroatië. De wedstrijd eindigde 1-1 waardoor er penalty shootout volgde om de winnaar te bepalen.

Kroatië won met 4-2 en stroomt door naar de halve finales.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Sang hartelijk yere. Hoe kan dit nou? Ze zouden toch even wereldkampioen worden. Dat was hun belofte aan koning voetbal Pele.
  Brazilie wereldkampioen?
  Mi Mars Papa !


  gemodereerd
 2. Wat een teleurstelling; ik dacht bij het lezen van de eerste woorden uit de kop van het artikel dat de Anamoestraat huilde om de zwerver die dood werd aangetroffen voor een supermarket in die straat. Het gaat echter om een stom spelletje waarbij 22 volwassen kerels als idioten vechten om een bal op een grasveld.


  gemodereerd
 3. IK heb nog nooit zo’n slechte Braziliaanse Elftal gezien als de huidige op deze WK 2022 in Qatar. Ook wat men in Neymar als topvoetballer ziet, weet ik niet, maar voor mij is het een voetballer die ik nihil vind, vergeleken met vele spelers van deze tijd op top niveau.

  Het Braziliaanse Voetbal is al vele jaren niets meer, dat ze kunnen voetballen is een feit, alleen hebben ze m.i. geen goede/top coach die weet wat Europese ploegen op top niveau in de EU presteren.

  Als men de Zuid-Amerikaanse Voetbalcompetitie en die in de EU met elkaar vergelijk is die van de EU lichtjaren verder. Fr EU spelers zijn wereldberoemd. Over welke Zuid-Amerilaanse voetballers praat men over de wereld?. Neymar en Messi. En waar spelen ze?

  Het Zuid-Amerikaanse Voetbal is op de Tweede plaats als men het moet vergelijken met die van de EU. Ze worstelen om het voetbal vd EU bij te houden. Brazilië en Argentinie is blijven steken in het voetbal van de jaren 90 vd vorige eeuw. Er zal veel moeten gebeuren in het voetbal in de sterkste competitie van Zuid-Amerika, vooral als men daar kijkt naar de voor hun beste speler Neyman en Messi die al hoog bejaard is. Als er niet snel een paar goede top spelers daar in Zuid-Amerika opstaan, zullen andere landen in de wereld hen snel inhalen en zullen ze vd tweede plek van sterke werelddeel naar een nog lagere plaats zakken.


  gemodereerd
 4. voetbal is toch heerlijk he , ook de nederlanders zijn eruit gegooid door argentinie , maar argentinie zal verliezen van kroatie , waar wordt er dan gehuild hier in Paramaribo


  gemodereerd
 5. Neymar is geen topper maar een toneelspeler dankzij deze idioot is Brazilië uitgeschakeld. Waarom neemt hij of laat hij anderen niet gewoon de corners of vrije trappen nemen terwijl er nog minimaal 10 minuten normale en blessure tijd te spelen is. Hij gaat liever pingelen en beginnen met tijd winnen en balverlies lijden waar het tegen doelpunt uit voortkomt. Ik zie andere spelers die groot genoemd worden deze capriolen niet uithalen, die zetten het spel gewoon voort maar met tactiek maar dat beheerst deze comediant niet.


  gemodereerd
 6. Allemaal flauwekul dat gedoe aan de anamoestraat. En het het waren heus niet alleen Brazilianen die daar te keer gingen. Moest de politie niet optreden tegen boosdoeners die de straat hadden afgezet? Zal je dat als Surinamers proberen in brazilie.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES