Ondernemer die echtgenote stelselmatig mishandelt en bedreigt aangehouden 

6
gevangenis suriname

De ondernemer Waldi P. is deze week door de politie in Suriname in verzekering gesteld wegens mishandeling en bedreiging van zijn echtgenote.

De vader van de vrouw bracht zijn dochter naar de politie, omdat ze de situatie meer dan zat was. Ze was zo depressief dat ze met zelfmoord ideeën rondliep. 

De schoonvader van Waldi, die het relaas van zijn dochter aanhoorde bracht haar naar de politie. Dit deed de schoonvader in afwezigheid van Waldi. Volgens de vrouw was ze een voorwerp geworden in het huis, want haar man bepaalde wat ze mocht en wat niet.

Ze mocht niet uit huis. Ze moest doen wat de man van haar eiste. Op een gegeven moment kon ze het niet meer aan en belde het slachtoffer haar vader op. 

De politie heeft in verband met het onderzoek ook de twee kinderen van het echtpaar gehoord, die aangaven dat hun vader een beul is en dat hij nimmer gaat veranderen.

Intussen heeft de doodsbange vrouw een beschermingsbevel aangevraagd. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Waldi door de politie in verzekering gesteld.


6 REACTIES

 1. Waldi gaat voorlopig geen boodschappen doen in de Aldi.
  बाजा बन्द।
  gemodereerd

 2. Hopelijk is in dit geval tijdig ingegrepen. Elke dag langer met deze beul in huis is er een teveel. Moge zijn celgenoten hem verwelkomen met een goeie “treatment”.🤣
  gemodereerd

 3. In zekere zin is dit een gevolg van de selectie in Ghana waar men selecteerde op kracht(testosteron) en niet op intelligentie. Je ziet dit overal in landen waar er slavernij was.
  gemodereerd

 4. Dat is nou een goeie schoonvader zeg, Jacko is vergeleken met deze schoonvader is maar een grote Nul. Want Jacko zou je ver-
  bouwen lefgozer!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.