‘Money Hond’ staat nu ook op Wanted-lijst Interpol

16
Joël Timotheus Martinus alias ‘Money Hond’ of ‘Bordo‘

Joël Timotheus Martinus alias ‘Money Hond’ of ‘Bordo‘ staat nu ook op de lijst van gezochte personen van Interpol.

Bordo wordt volgens het Korps Politie Suriname ervan verdacht zich samen met Clifton Jongaman alias Keppie schuldig te hebben gemaakt aan moord, medeplegen/ medeplichtigheid tot moord; doodslag, medeplegen/ medeplichtigheid aan doodslag; bedreiging met misdrijf; deelneming criminele organisatie, overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding Wet Money Laundering.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met de politie van de Unit Cold Case op het telefoonnummer 402134, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

De opsporing van Bordo werd afgelopen maand gelanceerd omdat er een doorbraak zou zijn in een ‘cold case’ zaak uit 2020, waarbij een begraven drugsvliegtuigje was gevonden en een man zou zijn vermoord. Bordo zou zijn getipt en kon vluchten voordat hij kon worden aangehouden.

Een gemengde éénheid van het Korps Politie Suriname, de inlichtingendienst en het Korps Speciale Troepen deed op donderdag 17 november een inval in de woning van Bordo, maar hij was nergens te bekennen.

Vice-president Ronnie Brunswijk heeft onlangs flink uitgehaald naar het Justitieel Interventie Team (JIT) en Surinaamse Openbaar Ministerie. Hij vindt dat deze instrumenten van het land gebruikt worden voor het uitschakelen van politieke mensen. Hij doelt daarmee op de opsporing van Bordo, maar zegt dat hij zelf ook gevolgd wordt door het JIT.


16 REACTIES

 1. Er is alle reden om de misdadiger Brunswijk in de gaten te houden. Interpol zet je echter niet zo maar op de lijst of worden die ook beheerst door de VHP
  gemodereerd

 2. Ai mi boi zo jong en rijk mr a ka kba.
  De natuur brengt alles in evenwicht zonder aanziens der persoon.die andere die zich in ht nauw gedreven voelt volgt spoedig.
  Hij lijdd aan slapeloze nachten
  gemodereerd

 3. Toen deze gasten nog in het bos woonden, was alles prima.
  Nu zijn ze overal vertegenwoordig in de stad, DNA Jus Pol
  Onderwijs tot VP aan toe. Weg met de moraal en beschaving
  in het land, welkom het rimboe gedrag of je het wil of niet!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Waarom doen foto’s van Bordo mij altijd denken aan het kaseko nummer; Patenti Na Dagoe Neki é Hati Puspusi.
  gemodereerd

 5. wel gek dat deze bordo zo snel op de wanted lijst van interpol staat , en de grootste schurk hoefdraad is van die lijst afgehaald een tijd geleden
  interpol zijn oplichters
  gemodereerd

 6. O jawel!! schreeuwen jullie maar!! Santokhi weg weg weg!! en laat bouta komen of brunsi!! Wel wees blij tak VHP de ete!! zij gaan het redden en de Suus blij maken!! Kies dan mar tussen bouta, brunsi en Santokhi!! Het is maar 1 soort die het land naar de klote verhelpt!! Het zij zo en komen jullie niet je ingi tori!! Want da mi sa gi wan winti fu mi go olo!!
  gemodereerd

 7. als brunswijk, bordo en bouterse in bak gaat moet chan ook want hij is een moordenaar en drugs ook in bak tch hij spend ons geld met rommels alles is
  duur in de winkel tch voel jullie niets niemand is beter dan een anderen in de wereld
  gemodereerd

 8. Oppakken die bordo, en iedereen die zich verrijkt heeft op een oneigenlijke manier. Brunswijk bevestigt met zijn actie dat hij zich nog steeds met criminaliteit bezig houdt, de pres moet optreden. Er zitten criminelen in zijn regering.

  Zwartmans, jouw voorouders kwamen waarschijnlijk ook uit het bos. De moraal en beschaving waren allang zoek voordat jouw ‘gasten’ uit het bos kwamen. Dat er mensen uit de groep marrons zich niet aan wet en regels houden, tot daar aan toe, maar om de hele groep zo misselijkmakend te stigmatiseren, zwartmans, je braakt ……🤮🤮
  gemodereerd

 9. Bizar deze foto. Welke rechtvaardige burger heeft een geldtelmachine nodig en telt daar mee eurobiljetten. Bordo geeft zelef het bewijs in de poederhandel te participeren. De kans is groot dat hij net als Boefdraad nooit meer in de normale wereld terug keert en onder tussen voer voor de wormen geworden is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.