maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan kan relatiebreuk niet verkroppen en slaat ex-vriendin tot bloedens toe

Man kan relatiebreuk niet verkroppen en slaat ex-vriendin tot bloedens toe

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname kreeg woensdagavond omstreeks 22.30u melding van een steekpartij aan de Frederikalaan. Ter plaatse aangekomen bleek dat de verdachte zijn ex-vriendin heeft mishandeld, waardoor ze een snijwond in haar gelaat en een barstwond aan haar hoofd heeft opgelopen.

De ingeschakelde politie, die voor onderzoek naar de locatie reed, trof de verdachte ter plaatse aan. Hij werd meteen aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Het slachtoffer, dat van pijn klaagde werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De man kan de relatiebreuk niet verkroppen en toog naar de woning van zijn ex.

In het belang van het onderzoek is de ex-vriend na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Steeds meer mensen worden agressiever dan ooit.
    Dat komt voor een deel voort uit de toegenomen consumptie van vlees.
    De vloek van de dieren na hun voortijdige dood/slacht heeft uitwerking op de mensen. Ze proberen nu ook elkaar te vermoorden.


    gemodereerd
  2. Alweer zo’n lafaard die zich een held waant. Wat moet je met zulk gespuis beginnen? Opsluiten en drie maal daags verwennen met maaltijden die worden betaald met gelden van de belastingbetaler. “Lantie” zou er goed aan doen om diep in het binnenland een “tehuis” te bouwen waar gasten zoals deze worden ondergebracht. Ze kunnen dan terplekke worden ingezet in een landbouwproject.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES