Dc Suraksha Hirasingh draagt leiding Wanica Noordwest over

0

Districtscommissaris (dc) Suraksha Hirasingh van Wanica Noordwest is vanaf vandaag dc af en gaat voor een nieuwe uitdaging. Zij krijgt in januari een diplomatieke post van Suriname. De gewezen dc heeft donderdagochtend haar team bedankt voor de goede samenwerking en ondersteuning die zij heeft gehad.

Hirasingh die op 26 augustus 2020 de leiding van Wedprekash Joeloemsingh overnam, zegt dat zij heel veel heeft geleerd van het bestuurlijke. Zij bedankt het personeel voor alle ondersteuning en bemoedigde hen om onder dezelfde motivatie door te gaan met de nieuwe dc.

De gewezen dc heeft voorlopig de leiding overgedragen aan collega Mohamedsafiek Radjab van Commewijne die later de leiding zal overdragen aan de nieuwe dc die nog benoemd moet worden.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.