zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRapper verdacht van vermoorden eigen moeder schoot ook man in Suriname neer

Rapper verdacht van vermoorden eigen moeder schoot ook man in Suriname neer

-

Does Travel - naar Suriname

Een 26-jarige man uit Nederland, wordt ervan verdacht zijn eigen moeder in Spanje te hebben vermoord. Volgens Nederlandse media gaat het om Dennis K., beter bekend als rapper Bofplace. In januari dit jaar zou hij in Suriname ook een man op een feest hebben neergeschoten.

Het slachtoffer, de 61-jarige moeder Grace, was begin deze week uit Nederland naar Málaga gevlogen, nadat zij was gewaarschuwd door een stel waar haar zoon verbleef, dat hij zich vreemd en gewelddadig gedroeg.

Door het gedrag van de man die oorspronkelijk uit Congo komt, zag het paar zich gedwongen het huis te verlaten. Zij brachten K.’s moeder op de hoogte, die daarop naar Spanje vloog en door de twee naar het appartement werd gebracht meldt Het Parool.

Ze lieten haar volgens Spaanse media op haar eigen verzoek achter met haar zoon en sliepen in een hotel. Een dag later sloegen de buren alarm omdat de voordeur openstond. Het paar ontdekte het lichaam van de moeder. Ze bleek mishandeld en gewurgd aldus de krant.

Niet lang nadat de moeder dood werd aangetroffen in het appartement waar de rapper verbleef, werd hij in Spanje opgepakt op een autosnelweg, waar hij verward rondzwierf. Volgens Spaanse media was hij onder invloed van harddrugs en naakt op het moment van zijn arrestatie.

De rapper is een bekende van de politie; er liep in Nederland een arrestatiebevel tegen hem.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. In Spanje hem eenzaam opsluiten voor 15 jaren in een donkere stalen ruimte van 1 bij 1 meter!! Per 2 weken mag hij 2 minuten de zon zien!!


  gemodereerd
 2. De rapper is een bekende van de politie; er liep in Nederland een arrestatiebevel tegen hem.

  Was dit naar aanleiding van de schietpartij in Suriname of heeft deze zwarte terrorist meer op zijn kerfstok. Ja het is weer een die op Sampie lijkt. Wat ik mij afvraag is dat heel Suriname en ook daarbuiten het erg vindt als iemand uit Marokko of uit Turkije naar dit land komt. Allerlei vooroordelen worden dan geuit. Wat heeft een Congolees in godsname hier te zoeken?
  Moedertje gaat vanuit Nederland naar Spanje om zoon te troosten .,,, je moet toch gek in je hoofd zijn.


  gemodereerd
 3. PJUL, deze man is toch duidelijk geestèsgestoord en dat kan iedereen, ongeacht kleur, ras of geloof overkomen. Of denk je dat alleen mensen die op Sampie lijken gek kunnen zijn of worden?


  gemodereerd
 4. Vaak zijn de Afrikanen in Nederland georganiseerd in een kerk. Deze heeft niks gehad aan de kerk, blijkbaar.
  Niet verbazingwekkend, want de kerk heeft spiritueel gezien niets te bieden. Het hoogst haalbare voor de kerkganger is dat hij – pas na zijn dood – aan de rechterhand van Jezus mag komen te zitten. Maar wat heb je daaraan? Dan wordt je daar een gevangene van Jezus.
  Zo zie ik het tenminste.


  gemodereerd
 5. Retour Afrika.
  Gewoon terugsturen in een grijze zak met een kaartje aan zijn grote teen.

  Komt er nog wel wat goeds uit Afrika, vraag ik mij wel eens af.
  Heel mijn leven is het daar al een zooitje, altijd burgeroorlogen, warlords, rappers, hebben nooit te vreten, dan weer te droog, dan weer te nat en ondertussen fokken ze als wilde konijnen!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES