maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie19-jarige fietser kort na aanrijding overleden in ziekenhuis

19-jarige fietser kort na aanrijding overleden in ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Een 19-jarige fietser, die in de nacht van maandag op dinsdag jongstleden door een auto werd aangereden, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

De fietser Shaym A. en de bestuurder van de auto reden in de nacht van maandag op dinsdag over de Keizerstraat, gaande in de richting van de Van Idsingastraat. Ter hoogte van gemeente Bribi werd de fietser vermoedelijk van achteren geschept door het voertuig.

Het slachtoffer liep letsel op en werd per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Kort daarna is hij aan zijn opgelopen verwondingen overleden. Vernomen wordt dat er heel lang op de politie is gewacht nadat de melding van het ongeval werd gedaan.

Het lichaam van de fietser is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden voor de uitvaart. Het is vooralsnog niet bekend of de autobestuurder onder invloed van alcohol reed en of hij over een geldig rijbewijs beschikt.

De zaak is zoals gebruikelijk voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit Paramaribo van de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Maar als post centrum het zo druk had dat ze niet konden uitrijden, wat ik overigens een lul excuus vindt, kan een andere post toch overnemen en daarna overdragen??? Of zie ik t verkeerd?? Alleen in suriname kan dat. Er is totaal geen samenwerking tussen de verschillende posten. Ik denk dat er serieus daarnaar gekeken moet woeden. Soms is KPS zo voortvarend en dan in andere gevallen laks.


    gemodereerd
  2. als fietser ben je vogelvrij verklaart door die mongolen met of zonder rijbewijs , op de Indri Gandiweg of op de nieuwe Charlesburgweg die fietspaden hebben , ben je als fietser vogelvrij , ook op het fietspad rijden die mongolen de fietsers dood


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES