maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (67) overdag thuis tijdens tv kijken overvallen; rovers met z'n auto...

Man (67) overdag thuis tijdens tv kijken overvallen; rovers met z’n auto ervandoor

-

Does Travel - naar Suriname

Een 67-jarige alleenstaande man is zondag op klaarlichte dag in zijn woning aan de Tatajubahoutweg in Suriname, overvallen, gekneveld en beroofd achtergelaten.

In gesprek met Waterkant.Net zegt het slachtoffer P.D., dat hij rond 12.30u in zijn slaapkamer televisie zat te kijken. Plotseling werd hij verrast door twee criminelen, die het huis via de voordeur, die niet op slot was, zijn binnengedrongen.

In de woning werd het slachtoffer meteen gekneveld met kledingstukken. Zijn halsketting en ringen werden afgepakt. Daarna doorzochten de rovers het huis. Ze hebben de slaapkamer compleet overhoop gehaald.

Het slachtoffer zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat hij geen geld in huis had. Na de daad zijn de rovers met zijn voertuig, een goud/zwarte Toyota Passo, weggereden.

Volgens de aangever was de voorruit voorzien van een stikker met de naam ‘Djo’. Het slachtoffer bleef ongedeerd. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. “Volgens de aangever was de voorruit voorzien van een stikker met de naam ‘Djo’.”

    Nou lekker tactisch om dit de media te gooien! Niet zo slim….die vervloekte rovers hebben nu de tijd om de sticker te verwijderen.
    Ik ben ooit ook beroofd en een hele kleine sticker op de bumper was cruciaal in het onderzoek…binnen een week zaten die beeste vast en hebben lekker 3 jaar van hun leven bebromt in boma


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES