dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (34) bezorgt 60-jarige vrouw kaakfractuur

Man (34) bezorgt 60-jarige vrouw kaakfractuur

-

Does Travel - naar Suriname

De 34-jarige Miquiel J. is door de politie in Suriname aangehouden, omdat hij een 60-jarige vrouw zodanig heeft gemept dat ze als gevolg hiervan een kaakfractuur heeft opgelopen.

Volgens het slachtoffer woont ze met haar twee zonen aan de Jai Krishnaweg. Enkele jongemannen uit de buurt kwamen thuis bij haar ruziën, waarbij de 60-jarige aangeefster hen wegstuurde.

Op een gegeven moment kwamen twee van hen terug om verder ruzie te maken. Daarbij bedreigden ze de moeder en haar zonen met de dood.

De politie van Livorno werd ingeschakeld, die het adres van de aangeefster aandeed. Voor de komst van de ingeschakelde politie was het duo reeds vandaar vertrokken en hield zich op bij een winkel. Op aanwijzing van de vrouw werd het duo voor de winkel aangetroffen.

Terwijl de politie daar aanwezig was greep de vrouw een van de twee mannen aan zijn T-shirt vast. Deze bracht op zijn beurt de vrouw een ferme mep toe, met als gevolg dat ze een kaakfractuur heeft opgelopen.

De politie heeft de vrouw met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp en de verdachte Miquiel werd door de politie naar het politiebureau overgebracht. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Als ik een van de twee zonen van de vrouw was, had ik em een bal-fractuur gegeven!
    Lees,.. beide koko’s geplet….


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES