dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP arresteert drie vuurwapengevaarlijke vreemdelingen na woningroof

RBTP arresteert drie vuurwapengevaarlijke vreemdelingen na woningroof

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op woensdag 30 november de drie verdachte vreemdelingen Estrella H. (24), Derwin C. (28) en Manuel A. (18) opgespoord en aangehouden. Dit drietal wordt ervan verdacht op dinsdag 22 november een gewapende beroving te hebben gepleegd in een woning aan de Copernicusstraat in het ressort Geyersvlijt.

Onder bedreiging van een vuistvuurwapen is het slachtoffer R.D. door twee hunner mishandeld en beroofd van een zwarte tas inhoudende een ketting en een bracelet van geel metaal, een horloge, een groot geldbedrag in euro’s. R.D. heeft tijdens de beroving een barst verwonding op het hoofd opgelopen.

Na de daad lieten de daders hem gekneveld achter en gingen er vandoor met het zwart gelakte voertuig van het slachtoffer. Het gelukte R.D. zich op een bepaald moment uit zijn situatie te bevrijden, waarna hij vervolgens aangifte deed bij de politie van het bureau Geyersvlijt.

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in en werd de auto van R.D. kort na de aangifte onbeheerd in een zijstraat van de Ringweg aangetroffen. Na uitgewerkte informatie van de verschillende diensten kwam de autobestuurder die de daders na het plegen van het feit in voornoemde zijstraat had opgehaald in beeld.

Hij werd opgespoord en op 30 november in de kraag gevat. Op zijn aanwijzing zijn de twee andere verdachten die het strafbare feit hebben gepleegd in de appartementen waar ze verbleven aangehouden. Op het tweetal werd een deel van de buit teruggevonden. Verder stuitte de wetsdienaren bij een ingesteld onderzoek in de appartementen op een vuistvuurwapen en een five shooter jachtgeweer.

Deze zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat deze drie verdachten meer op hun kerfstok moeten hebben.

Het verder onderzoek wordt verricht door de Recherche van regio Paramaribo. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. En waar komen deze vreemdelingen vandaan…..Kwakoegron
  Mongo Tapoe, Albina, of Sonny Point ????? Schiet 1 tje dood
  dan weet je precies, van waar deze ongedierte komen.
  Iemand die van lagere school komt gaat begrijpen
  dat deze 3 gladharigen zijn, want een Neger doet zulke
  dingen niet! Zij zitten dan op hun werk of een andere vrouw
  met een kind op te zadelen!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. gelijk doodschieten dat tuig en dumpen bij de wilde dieren in de zoo
  niemand zal geen last meer van hen hebben


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES