zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan dreigt kinderen dood te schieten nadat vrouw voorgoed naar Nederland vertrekt

Man dreigt kinderen dood te schieten nadat vrouw voorgoed naar Nederland vertrekt

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw, die voorgoed naar Nederland vertrok en haar man voorhield dat ze met vakantie gaat, kreeg afgelopen vrijdag de schrik van haar leven toen haar man in Suriname haar video belde en daarbij te kennen gaf dat hij hun kinderen zal vermoorden en daarna de hand aan zichzelf gaat slaan. Tijdens de dreigende uitlatingen toonde hij een geweer met vier patronen, dat op tafel was geplaatst.

De vrouw had voor haar vertrek alleen haar dochter verteld dat ze voorgoed naar Nederland gaat. Ze heeft twee voorkinderen namelijk een zoon en een dochter. Met de 50-jarige Clifton G. heeft ze twee minderjarige kinderen.

Na de dreigende uitlatingen stuurde de vrouw haar dochter naar de politie om aangifte te doen. Het kind van 9 jaar was op school toen de vader de moeder met moord en zelfmoord had bedreigd. De schoolleiding als ook de politie werden op de hoogte gesteld, waarna het kind van school werd opgehaald.

De kinderen zijn momenteel bij de oudste dochter van de vrouw. Op die dag is de verdachte na school met het geweer in zijn auto naar de woning van de dochter geweest. Hij werd daar tegengehouden door de familie. Intussen was de politie ingeschakeld, maar voor de komst van de sterke arm had de verdachte de plaats reeds verlaten. Hij werd door de politie opgespoord en aangehouden.

De politie heeft het geweer in het bezit van de man aangetroffen. Volgens de politie gaat het niet om een jachtgeweer, maar een airgun van 5.5 mm en vier patronen. Volgens de politie kan afgevuurde schoten met het geweer dodelijk aflopen. Clifton werd door de zonen van Hermandad aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

Hij is wegens bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht en overtreding Vuurwapenwet ingesloten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Wat een achterlijke vent, het is moeilijk om kinderen
  alléén op te voeden. Maar om(kinderen) dood te
  gaan schieten lijkt me helemaal absurd! ” Doe het
  niet man, zoek een ”oplossing” ga zelfs na waar
  het mis ging tussen jou, en je vrouw(vriendin.)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Nibte hoeft de OM alleen maar aan te kijken , en hij loopt weer vrij rond.
  Daar na gaat deze lasie ede moordenaar, zijn woorden in daden brengen.jammer weer een paar kinderen getraumatiseerd.
  Zo als meer dan de helft van al de Surinaamse kinderen.
  Shame on you “volwassenen” in Suriname .


  gemodereerd
 3. een moeder met zulke jonge kinderen om dan met een leugen voorgoed naar NLD te vertrekken kom aan zo iets doe je toch niet als moeder.


  gemodereerd
 4. Duss als moeder ga je voorgoed naar NL en je laat je kids achter. Wat voor een moeder ben je? Zielig voor de kinderen.


  gemodereerd
 5. Ze kijken te veel naar die idioten van het buitenland. Wat zou hij doen als de vrouw overleden was?? Doorgaan met zn leven toch??
  Sur hft niets te bieden, alleen ellende. Ze gaat voor beter leven.
  Ik hoop dat ze haar kinderen gauw kan laten halen.


  gemodereerd
 6. dus de vrouw laat 2 kinderen achter?
  leuke moeder ben je dan

  ongeacht de man? de vrouw is net zo erg


  gemodereerd
 7. Maar… Waarom vertrekt een moeder voorgoed naar Nederland en laat haar kinderen achter? De relatie is op die manier dat ze stiekem weg gaat… en dan laat ze haar kinderen met die man.
  Ik had verwacht dat de moeder eerst iets had geregeld voor de kinderen. Al is het niet meteen naar Nederland, maar blijven bij familie of zo. Maar ze vertrekt en laat de kinderen in de situatie die ze zelf ontvlucht.


  gemodereerd
 8. Zeker niet goed te praten de kids zijn onschuldig. Maar er moet ook gekeken worden nr d oorzaak.
  Ze is een gemene gladde serpent dat ze zo hft gelogen n neem mr aan er staat n ander man t wachten op haar.
  Vrouwen plegen overspel en liegen daarbij vreselijk.de meeste vrouwen die vermoord zijn geworden komt door hun gedrag.. als je n ander hbt n je d relatie wilt beeindigen praat ht dan eerlijk mt hem dan zal hij zeker begrip tonen..
  Mensen zijn gauw geneigd om d vinger t wijzen nr d man om de vrouw te beschermen mr wie beschermt d man?
  Er moet ook hiernaar gekeken worden.
  Deng koilo mpp m*tjo’s.


  gemodereerd
 9. snap niet de de politie de kinderen onderbrengt bij hun zus. Die ka gekke man kan daar de boel gaan doodschieten. In zo een geval moeten de kinderen op een veilige, onbekende plek ondergebracht worden. Bij hun zus zijn ze alleen veilig zolang deze klootzak achter slot en grendel is. Hopelijk kan de moeder haar kinderen snel bij zich halen.


  gemodereerd
 10. De vrouw is stiekem weggelopen en de man is openlijk suïcidaal.
  Volstrekte tegenpolen dus die geen kinderen met elkaar hadden moeten maken.
  Maar ja, de sex was zo lekker.


  gemodereerd
 11. nibte dwingt politieagenten om hun case dicht te timmeren. dat is alles wat ze doet. onderwijzen.


  gemodereerd
 12. Goede actie. Deze mevrouw is niet voor niets met stille trom vertrokken, deze man was al niet toerekeningsvatbaar, en als ze het anders had gedaan was ze er vrijwel zeker van dat hij haar zou vermoorden. Goede actie, alleen heeft ze wel een groot risico genomen haar kinderen bij hem achter te laten. Het had heel anders kunnen aflopen.


  gemodereerd
 13. Kinderen in Surbabwe zijn helemaal overgeleverd aan de grillen en frustraties van hun ouders.
  Onbegrijpelijk dat er geen beleid is en dat ze niet beschermd worden!
  In de DNA zitten ze gewoon gratis en voor niks elke maand geld te vangen ipv zich verdienstelijk te maken voor de gemeenschap.
  Gewoon schandalig!


  gemodereerd
 14. Deze man is zwaar gefrustreerd en tot alles in staat. Gelukkig heeft de sterke arm goed gereageerd en hem opgebracht. Mij lijkt het dat deze Clifton al tijdens de relatie vreemd gedrag vertoonde. Ik vraag mij daarom af hoe die moeder dan voorgoed naar Nederland vertrekt en de kinderen voor die man laat. Dat is vragen om problemen.


  gemodereerd
 15. Net zo een gedrag is het wel te begrijpen waarom de vrouw naar Nederland is vertrokken. Wel erg voor de minderjarige kinderen om zonder moeder groot te worden.


  gemodereerd
 16. Waarom denkt t grootste gedeelte van de mensen daar in Suriname dat nederland land van melk en honing is. Tis al op en dr valt niks meer te halen. Wat je daar heb heb je al naar Europa vertrekken en je kidz zo achterlaten met een leugen achterlaten is t stomste wat je kan doen en dan nog op zo’n manier . Heel stiekem. En achterbaks. Typisch weer zo’n bekrompen surinaamse. Jammer hoor voor die kidz.


  gemodereerd
 17. Ik kende ook een dame die in stilte vertrokken is jaren terug. Hft haar minderjarige dochter meegenomen. Maar ht leven dat ze had bij die man gunde je een straathond niet. Hij gooide haar keer op keer eruit. Toen hij dr weer haalde hoorde hij dat ze weg waren. Deze vrouw zal een reden gehad hebben en had de mogelijkheid waarschijnlijk niet om de kleintjes mee te nemen. Ze moet opvang en geld hebben. Gaan jullie dr helpen?? Nee toch


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES